Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Η Αθήνα αντιστέκεται και βροντοφωνάζει: ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - Βίντεο



Με μια μεγάλη και δυναμική συγκέντρωση το Εθνικό Μέτωπο ζήτησε την ματαίωση της απόφασεως για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στον Ελαιώνα. Η συντριπτική πλειοψήφία των κατοίκων αλλά και Αθηναίοι-Αθηναίες από κάθε γωνιά της πόλης, διαδήλωσαν για να δείξουν την αντίδρασή τους στην απόφαση που θα δημιουργήσει νέες εμπλοκές στη ζωή τους και στην πατρίδα.


Τα συνθήματα “Σαμαρά – Καμίνη τζαμί στον Ελαιώνα δεν πρόκειται να γίνει”, “Λεφτά για τα σχολεία και όχι για τζαμιά”, έδωσαν το μήνυμα της έναρξης μιας πορείας μέχρι την τελική νίκη.

Τηλεοπτικά συνεργεία ήταν παρών, ανάμεσα τους και το πρακτορείο reuters 

Ο αρχηγός του κινήματος Εμ. Κώνστας τόνισε ότι αυτή η πρώτη ζωντανή- συλλογική πράξη αντίστασης ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης των εντολοδόχων είναι αυθαίρετη, απαράδεκτη, επικίνδυνη.


Αυθαίρετη γιατί δεν προηγήθηκε η παραμικρή διαβούλευση με τους κατοίκους των οποίων τη ζωή θα επιδεινώσει δραματικά, αυθαίρετη και παράνομη αφού δεν ακολούθησε καμία από τις προβλεπόμενες διατάξεις αλλά αποφασίστηκε και χρηματοδοτήθηκε με απόφαση της κυβέρνησης , όπως ποτέ μέχρι τώρα σε άλλη περίπτωση λατρευτικού τόπου.
Απαράδεκτη γιατί ευνοεί την ισλαμική εξάπλωση που έχει φέρει τόσα δεινά στην Ευρώπη και στον πλανήτη, όπως στο Λονδίνο, στη Συρία, στη Στοκχόλμη. Η στάση των εντολοδόχων πολιτικών δείχνει το μέγεθος της ανοησία ή της προδοσίας.
Απαράδεκτη γιατί μέσω αυτής επιχειρείται ο βίαιος μετασχηματισμός της εθνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική, με κήρυκες τον Δήμαρχο Αθηναίων που τόσα ασυνείδητα διακήρυξε την ανάγκη για την οικοδόμηση 14 νέων μουσουλανικών τεμένων.
Απαράδεκτη γιατί όταν τα Ελληνόπουλα λιποθυμούν από την πείνα, σχολεία κλέινουν και πτέρυγες νοσοκομείων, η κυβέρνηση αποφασίζει να δαπανήσει μεγάλα ποσά να ικανοποιήσει τους εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές που έφτασαν στη χώρα παράνομα. "Πρέπει να απελαθούν, δεν έχουμε καμία υποχρέωση απέναντί τους", τόνισε ο κ. Κώνστας. Αυτός είναι ο θεμελιώδης παραλογισμός που βασίζεται η οικοδόμηση τεμένους. Για την κάλυψη των αναγκών όσων βρίσκονται νόμιμα, διπλωματών, επιχειρηματιών, σπουδαστών , υπάρχουν αρκετοί ναοί.


Επίσης κατά την ομιλία του επισήμανε ότι η απόφαση είναι επικίνδυνη καθώς συνδυάζεται με την Τουρκική διείσδυση που προχωρά σε όλη τη χώρα. Η εξαγορά επιχειρήσεων και δημόσιου πλούτου, η παρουσία στη Θράκη, η πολιτιστική παρουσία δεν είναι τυχαίες. Κλείνοντας τόνισε “Τα τζαμιά τα διώξαμε με αγώνες. Αυτός ο τόπος των φιλοσόφων, των ηρώων, των αγίων, αυτός ο ιερός Ελληνικός τόπος δεν δέχεται τζαμιά".


Ο Σπύρος Χατζάρας αποκάλυψε τον ρόλο των πολιτικών και των διεθνών αφεντικών που επιδιώκουν να μεταβάλλουν την καρδιά της αρχαίας Αθήνας σε τόπο ισλαμικής προσευχής. Οι πολίτες της Αθήνας παρακολουθούν με αγανάκτηση την στάση της κυβέρνησης και του Δημάρχου και την αποδοκιμάζουν. Αναφέρθηκε επίσης στην τραγική εξάπλωση του σκληρού Ισλάμ που έχει αιματοκυλήσει χώρες και χώρες, γεγονός που μας κάνει να ανησυχούμε και πρέπει να αντιδράσουμε αποφασιστικά. Όλοι οι οργανισμοί που προσπαθούν να επιβάλλουν στην Ελλάδα τη νέα κοινωνία είναι στην ίδια κατεύθυνση, οι Έλληνες δεν θα υποχωρήσουν

.

Επίσης ο κ. Παπαγεωργίου ανέλυσε ολόκληρο το σχέδιο για την οικοδόμηση πολλών μουσουλμανικών τόπων λατρείας που υπάρχει εδώ και χρόνια και την αποτρέπουμε με μεγάλους αγώνες.


Μήνυμα -χαιρετισμό έδωσε και ο Γιάννης Κουριανίδης μέλος του Π. Γ. Αναφερόμενος στην δράση της τοπικής αυτοδιοίκησης του διαβόητου διδύμου Καμίνη- Μπουτάρη. "Δεν θα επιτρέψουμε τη νεα ισλαμική επιδρομή, στην πατρίδα μας", τόνισε ο κ. Κουριανίδης.

Συγκινητική ήταν η παρουσία πολλών οικογενειών της περιοχής καθώς και μοναχών που ήρθαν για να διαμαρτυρηθούν.

Τώρα αρχίζει ο αγώνας, βροντοφώναξαν οι συγκεντρωμένοι.
Η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό ύμνο.




Η ομιλία του Αρχηγού του Εθνικού Μετώπου Μ.Κώνστα

Το EuronewsGreek για το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ στην ΑΘΗΝΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου