Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Εκδήλωση για τα «Δεκεμβριανά». Το πολιτικό μήνυμα τότε και τώρα.



Εκδήλωση για την ιστορική μνήμη των γεγονότων του «Δεκεμβρίου 44» που καθόρισαν τις εξελίξεις στην πατρίδα μας, καθώς και για την σημερινή σημασία τους, διοργανώνει στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως το Εθνικό Μέτωπο.

Η επιστήμη για τους "Γιαλαντζί Μακεδόνες" των Σκοπίων.



Γράφει η Μαίρη Λαγανά
Μέλος Εθνικού Μετώπου

Οι Σκοπιανοί "μακεντόντσι" όπως αυτοαποκαλούνται, ετοιμάζονται να γιορτάσουν την ψευτοεπανάσταση του "Ιλιντεν" δηλαδή τον προβοκατόρικο ξεσηκωμό των Βουλγάρων κομιτατζήδων στις περιοχές Κρούσοβου-Μοναστηρίου, που διέφυγαν μέσα στη Βουλγαρία, προκαλώντας έτσι τους Οθωμανούς σε αντίποινα, να κάψουν Ελληνικά χωριά και να κατασφάξουν τους ανυπεράσπιστους Έλληνες κατοίκους. Καμαρώνουν επίσης στα Σκόπια τον τεράστιο ανδριάντα που παριστά έφιππο τον Μεγαλέξανδρο, ύψους 12 μέτρων!( Όλα τα΄ χει η Μαριωρή άντε να βάλει και τον φερετζέ....) Και το κάνουν χωρίς...ίχνος ντροπής ψάχνοντας ένδοξους προγόνους ξένων, να τους ιδιοποιηθούν για να αποκτήσουν μια πλάστη ταυτότητα! Έτσι θα αποκτήσει ξύλινα ποδιά, για να ψηλώσει πρωθυπουργός τους Νικολα Γρκρουεφσκι. που πιστεύει ότι είναι κατευθείαν απόγονος του Αριστοτέλη από την πλευρά της μήτρας του και του Μεγάλου Αλεξάνδρου από την πλευρά του πατρός του. Αλήθεια,εκεί στα Σκόπια δεν έχουν ψυχίατρους? 

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΣΣΑΛΙΑ: «Εμείς δεν αρνούμαστε την Ελληνική καταγωγή μας» (Βίντεο)




Μάθημα Ελληνικότητας έδωσαν οι οπαδοί της Ολυμπίκ Μαρσέιγ (Ολυμπιακός Μασσαλίας), πιστοί στην Ελληνική τους καταγωγή όπως δηλώνουν, αντέταξαν μία τεράστια ανθρώπινη Ελληνική σημαία, κόντρα στην τουρκική Φενέρμπαχτσε στο «Βελοντρόμ» στον αγώνα του Europa League, την περασμένη εβδομάδα.
Οι Μαρσεγιέζοι στην συνέχεια σήκωσαν σημαία του PKK γεγονός που εξαγρίωσε τους Τούρκους εκδρομείς με αποτέλεσμα να σημειωθούν εκτεταμένα επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου. Επεισόδια με σαφή πολιτική χροιά.

Η Ευρώπη των αγορών - Κατάλυση της έννοιας της Εθνικής Κυριαρχίας


Το σχέδιο διάσωσης των...τραπεζών

Γράφει Δημήτριος Γκίκας 
Υπ. Διδάκτωρ Πολιτικής Φιλοσοφίας
Μέλος Εθνικού Μετώπου



Είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθεί κανείς τη σημασία των αποφάσεων που έχουν ληφθεί στην Ευρώπη. Απαιτείται διορατικότητα, αντικειμενικότητα και, το κυριότερο, διαύγεια σκέψης. Οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν από τα κόμματα της συμπολίτευσης, μάλλον δεν δικαιολογούνται από τα στοιχεία. Μόνιμο, βέβαια πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ο στρουθοκαμηλισμός και η παραπληροφόρηση. Σε συνδυασμό, δε με το γενικότερο υποβιβασμό της πολιτικής σκέψης και δράσης σε μια απλή οικονομική συνδιαλλαγή, έχει επιφέρει τεράστια πλήγματα στην εθνική κυριαρχία. Δύναται, δε να φέρει ακόμα χειρότερες καταστάσεις.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στο ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΙΑΣ





Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου καθώς συμπληρώνονται φέτος 70 χρόνια από τότε που οι Έλληνες σταμάτησαν την τροφοδοσία των Γερμανικών στρατευμάτων του Ρόμελ στην Αφρική αλλά και ανέστειλαν την ενίσχυση τους στο εσωτερικό της Ελλάδας

Προσχώρηση του Στέφανου Γούλα στο Εθνικό Μέτωπο



Μια ακόμα σημαντική προσχώρηση στις τάξεις του Εθνικού Μετώπου ανακοινώθηκε. Ο Στέφανος Γούλας ένα σημαντικό ενεργό στέλεχος του πατριωτικού χώρου με συνεχή παρουσία, ιδιαίτερα στην περιφέρεια του στην Ανατολική Αττική, που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε μέσα από τις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. προσχώρησε στο Εθνικό Μέτωπο που επιχειρεί να κάνει πραγματικότητα την ανασύνταξη των Εθνικιστών μιας και το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν προσχωρήσει πολλά στελέχη του Εθνικιστικού χώρου.

Ομιλία του Γ. Γ. του Εθνικού Μετώπου, Εμμανουήλ Κώνστα, στον σύλλογο "Θερμοπύλες"



Πατριωτικός Σύλλογός «Θερμοπύλες» σας προσκαλεί στην ομιλία που διοργανώνει με τον Γενικό Γραμματέα του Εθνικού Μετώπου, κ. Εμμανουήλ Κώνστα με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι στόχοι του Εθνικού Μετώπου».

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Οι έννοιες πέραν των προκαταλήψεων



Η περίοδος της μεταπολίτευσης διαμόρφωσε πολιτική αντίληψη σύμφωνα με το ήθος και τις πράξεις των παραγόντων της. Σήμερα με την κρίση να βρίσκεται στην κορύφωσή της, η σύγχυση που επικρατεί είναι καθοριστική για τις εξελίξεις.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤOΥ Γ.Γ. ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μ.ΚΩΝΣΤΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (βίντεο)


Ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου Μάνος Κώνστας, μιλάει στο HELLAS - ORTHODOXY και στον Δημήτρη Σωτηρόπουλο, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Μ.ΚΩΝΣΤΑΣ - Α.Ο.Ζ. και Κέντρα Λαθρομεταναστών (Βίντεο Αποσπάσματα)


Συνέντευξη έδωσε ο γ.γ. του Εθνικού Μετώπου Μ.Κώνστας στο μπλόγκ του Ελλάς-Ορθοδοξία (Hellas-Orthodoxy) σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της οργάνωσης Πειραιά του Εθνικού Μετώπου η οποία κράτησε πάνω από 1,30 ώρα.


Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ 2012 ( Κυριακή 25 Νοεμβρίου )



Η οργάνωση του Εθνικού Μετώπου Λαμίας συμμετέχει στον εορτασμό του Γοργοποτάμου, τιμώντας την συμπλήρωση των 70 χρόνων από την ανατίναξη της γεφύρας από τους Έλληνες πατριώτες, υπενθυμίζοντας με την παρουσία της την ανάγκη για Εθνική Ομοψυχία και Εθνική Αντίσταση στους σύγχρονους οικονομικούς εισβολείς.


Προωθούν το Ισλάμ στα Σχολεία

"Να φέρετε πληροφορίες για τα τζαμιά
ή να επισκεφτείτε ένα τζαμί, αν υπάρχει στον τόπο σας"
Της Ελένης Παπαδοπούλου,
Εκπαιδευτικού/Υπεύθυνης Νεολαίας Θεσσαλονίκης


Ο Ελληνικός λαός κατάφερε να επιβιώσει χιλιάδες χρόνια κρατώντας τις παραδόσεις και τις αξίες του. Τις ίδιες αξίες που τον έκαναν να στέκεται υπερήφανος στο κέντρο του Κόσμου και να μεταδίδει το Φως του σε ολόκληρη την Ανθρωπότητα. Φαίνεται, όμως, πως σε κάποιους φαντάζει πιο ελκυστικό το σκοτάδι, γι’ αυτό και βάλθηκαν να μας το φέρουν κι εδώ.

Κατά την γνώμη όλων αυτών, όποιος δεν θέλει το σκοτάδι στην χώρα του, είναι ρατσιστής και ξενοφοβικός. Υπάρχουν χίλιες-δυο ταμπελίτσες να του κολλήσουν κι η μόνη απάντηση σε κάθε λογικό του επιχείρημα θα είναι: «αυτό που λες είναι φασιστικό». Το να κατατάσσεις ό,τι δεν σου αρέσει σε μια απεχθή κατηγορία είναι, άλλωστε, μέρος της προσπάθειας επικράτησης της θέσης σου. Το αν αυτή η θέση είναι δίκαιη ή άδικη, ορθή ή εσφαλμένη, λογική ή παράλογη, δεν έχει καμία σημασία. Μπορεί να αντιβαίνει ακόμη και τους νόμους της Φύσης, όμως πρέπει να περάσει, αφού είσαι τόσο «δημοκράτης» ώστε να απορρίπτεις την βούληση του κοινωνικού συνόλου στο οποίο εντάσσεσαι και να παρακινείσαι μόνο από τον εγωισμό σου.

Γραφείο Τύπου - Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Επίσημα η Χώρα σε Επιτροπεία.



 Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου εκχωρήθηκε και επίσημα πλέον ο έλεγχος του Ελληνικού κράτους. στους εκπροσώπους των κέντρων που δανείζουν τη χώρα. Έτσι, επισήμως και θεσμοθετημένα, για τις αποφάσεις των ελληνικών υπηρεσιών, κάθε βαθμίδας και μορφής τον τελικό έλεγχο έχουν οι δανειστές.

Ελληνική Γραφή του 5260 π.Χ. στο Δισπηλιό Καστοριάς Ανατρέπει τα Ιστορικά Κατεστημένα



Tο πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη είναι Ελληνικό του 5260 π.Χ. Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου. Είναι εμφανές πως η όποια επίσημη δημοσίευσή της θα ανέτρεπε όλο το ιστορικό σκηνικό περί ανακάλυψης της γραφής, της αποτύπωσης της έναρθρης φωνής του ανθρώπου με γράμματα (και όχι με ιδεογράμματα) και μάλιστα στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, στο γεωγραφικό χώρο της Ευρώπης.

Θα ανατρέπονταν δηλαδή η θεωρία πως οι Έλληνες έλαβαν και αυτοί, το φως εξ ανατολάς ( από βαβυλώνιους, σουμέριους, φοίνικες κλπ. ) και θα έπρεπε να καλύψουν το μεγάλο κενό των τεσσάρων χιλιάδων χρόνων, όταν δηλαδή, οι ανατολικοί λαοί εκφράζονταν με ιδεογράμματα, οι Έλληνες έγραφαν με συλλαβές όπως σήμερα. Είναι καταφανές ότι αυτό δηλώνει πρώιμο στάδιο σκέψης και πολιτισμού.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Δράση της Νεολαίας στην Θεσσαλονίκη


Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου μέλη της Νεολαίας του Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης μοίρασαν προκηρύξεις του κόμματος στο κέντρο της πόλεως.

Η προσπάθεια ενημέρωσης του ελληνικού λαού για την προδοτική υπογραφή και του νέου μνημονίου και η ανάδειξη της πραγματικότητας, ότι δηλαδή καμία προοπτική ανάπτυξης και εξόδου από τα σημερινά αδιέξοδα δεν υπάρχει, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού πολλοί ήταν αυτοί που επιδοκίμασαν και συνεχάρησαν τους νεολαίους του Ε.Μ. για την πρωτοβουλία ενημέρωσής τους.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ



Γράφει ο Κατσουράκης Γεώργιος
Γ.Γ. νεολαίας και μέλος του Π.Γ. Εθνικού Μετώπου

Αφού τελικά έχει αποδειχθεί επιστημονικά μετά από πορίσματα και έρευνες δικαστικών και αστυνομικών αρχών της δημοκρατίας μας ότι στο πολυτεχνείο δεν είχαμε νεκρούς και δεν έριξε την επανάσταση των στρατιωτικών του Παπαδοπούλου όπως βόλευε την αριστερά και όλο το γέλιο πολιτικό κατεστημένο όπου ακολούθησε αργότερα (αντιστασιακοί εκ των καφετεριών του Παρισίου κτλ.) που έφεραν την χωρά μας στο σημερινό κατάντημα, φτάσαμε στο αντίθετο τελικά συμπέρασμα ότι το πολυτεχνείο έριξε τη προσπάθεια του Παπαδόπουλου για επιστροφή σε εκλογές και αποτέλεσμα νέο πραξικόπημα από πλευράς Ιωαννίδη λίγες μέρες αργότερα.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Το Δικαίωμα στην Λευτεριά




του Γιάννη Κουριαννίδη

«Τρέμετε, ω τύραννοι του κόσμου!»
Πούσκιν, «Ωδή στην Ελευθερία», 1817
Δεν είναι τυχαία η επιλογή του στίχου αυτού του μεγάλου Ρώσου ποιητή. Η ωδή του στην Ελευθερία αγγίζει τους Έλληνες τόσο αιχμηρά, αφού το ιδανικό της είναι συνυφασμένο με την ψυχοσύνθεση και την κοσμοθέαση του Ελληνισμού. Έχοντας μάλιστα ελληνική ρίζα και ο ίδιος (η γιαγιά του ήταν Ελληνίδα), απετέλεσε έναν από τους σημαιοφόρους του Ευρωπαϊκού φιλελληνισμού, που βρήκε την κορύφωσή του στα χρόνια της ελληνικής εθνεγερσίας του 1821.

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗ ΡΩΜΗ - Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ



Χιλιάδες εθνικιστές στους δρόμους 
με το σύνθημα 
"Για μια Ευρώπη από τον Ατλαντικό 
μέχρι τα Ουράλια"

Την εβδομάδα από 4 μέχρι 10 Νοεμβρίου σε πολλές πρωτεύουσες Ευρωπαϊκών πόλεων, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες εκδηλώσεις εθνικιστικών κινημάτων, με κύρια θεματική τους την ανεξάρτητη Ευρώπη, που στους κόλπους της θα περιλαμβάνει την Ρωσία. 
Θυμίζουμε ότι  στις 10 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε και στην Αθήνα η αντίστοιχη εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Ελλάδα από το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. 

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Πάνος Χατζηγεωργιάδης: ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ



Συνέλληνες,

Σήμερα προσχωρώ στις τάξεις του 
Εθνικού Μετώπου με ακράδαντη την πίστη στις αξίες του καθαρούΕλληνικού Εθνικισμού και πέρα από τα αστικοποιημένα κόμματα που σκοπό άλλο δεν έχουν πέραν της συντήρησης ενός σάπιου πολιτικού σκηνικού που λυμαίνεται την χώρα εδώ και δεκαετίες και την κατήντησε στην σημερινή κατάσταση.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΕΙΚΟΝΕΣ και ΣΤΑΥΡΟΥΣ (βίντεο)


Επεισόδιο με λαθρομετανάστες μουσουλμάνους έγινε χτες Κ.Αχαία όπου έκαψαν εικόνες και σταυρούς τις οποίες τις είχαν αφαιρέσει από το τοπικό παρεκκλήσι του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου.

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ STOP στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - Το ΣτΕ Ακύρωσε τον Εθνοκτόνο νόμο Ραγκούση





Η Ελλάδα στους Έλληνες - Ναι, αυτή ήταν μια καλή εξέλιξη για το πατριωτικό κίνημα - Ο νομικός ακτιβισμός αποδίδει, καιρός να τον υιοθετήσουν ΟΛΟΙ οι πατριώτες-Από τον «ΕΚ» στηρίξαμε εξαρχής την προσπάθεια του Ιωάννη Ανδριόπουλου, ο οποίος εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από τη δικηγόρο Αθηνών, Χριστιάνα Τσαμπάζη.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

"Ευρώπη- Ρωσία: Αλληλεγγύη" στα γραφεία του Εθνικού Μετώπου (βίντεο)



Πραγματοποιήθηκε χθές η εκδήλωση με θέμα: "Ευρώπη- Ρωσία: Αλληλεγγύη" στα γραφεία της κεντρικής  διοικήσεως του Εθνικού Μετώπου, Σποράδων 38 στην Κυψέλη. Στην εκδήλωση που αναφέρεται στην σχέση με τη Ρωσία και την γεωπολιτική υπόσταση και τον προσανατολισμό της Ευρώπης, θα εστιάσουμε επίσης στην ελληνική υπόθεση.

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ για ΕΥΡΩΠΗ - ΡΩΣΙΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση με θέμα
ΕΥΡΩΠΗ  - ΡΩΣΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,  που πραγματοποιήθηκε χθες, στα Γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως του Εθνικού Μετώπου στην Αθήνα.


Στο χώρο δημιουργήθηκε  το αδιαχώρητο, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός ότι μετά το πέρας των ομιλιών,  επακολούθησε συζήτηση που βασίστηκε σε κρίσιμα ερωτήματα που τέθηκαν επί του θέματος από τους παρευρισκομένους και τα οποία απαντήθηκαν από τους ομιλητές.
  

Ο Οικονομικός Ρατσισμός και η Εθνική Ελευθερία



Γράφει Δημήτριος Γκίκας 
Υπ. Διδάκτωρ Πολιτικής Φιλοσοφίας
Μέλος Εθνικού Μετώπου



Η ιδιότυπη κατοχή στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, έχει ανοίξει μια καινούργια πολιτική συζήτηση. Ακόμη κι’ όσοι απέρριπταν με βδελυγμία τον όρο «κατοχή», κάλυπταν την απόρριψή τους αυτή υπό το μανδύα μιας κοινοβουλευτικής δραστηριότητας που, λίγο ή πολύ, έχει πια αρχίσει να ξεφτίζει. Βασικό προεκλογικό επιχείρημα του λεγόμενου «μνημονιακού μπλοκ» ήταν η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Η πολυδιαφημιζόμενη αυτή επαναδιαπραγμάτευση όχι μόνο δεν έλαβε χώρα, αλλά, αντίθετα, οι δανειστές σκλήραναν κι άλλο τη στάση τους, ακόμα κι όταν το κόμμα της ΔΗΜΑΡ δήλωσε απροθυμία να ψηφίσει τα μέτρα που αφορούσαν στα εργασιακά ζητήματα.

Κατά συνέπεια, ένας από τους πλέον σοβαρούς λόγους, για τους οποίους ο ελληνικός λαός ψήφισε τα μνημονιακά κόμματα, δεν υφίσταται ως πολιτική δράση από την παρούσα τριμερή κυβέρνηση. 


Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου
Ο Αντώνης Σαμαράς, ο τελευταίος ίσως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επιχείρησε να γράψει την δική του ιστορία, προσδιορίζοντας το κόμμα ως «Κεντροδεξιό». Αποδείχθηκε όμως ότι, ένα κόμμα με δεξιές καταβολές και αριστερή νοοτροπία διαχείρισης των προβλημάτων, δεν μπορεί να κερδίσει τον κεντρώο ψηφοφόρο, μόνο και μόνο επειδή κηδεύει τον Καπετάν Γιώτη "δημοσία δαπάνη" (με αιτιολογικό"τας εξαιρετικάς προς την πατρίδα προσφερθείσας υπηρεσίας") ή επειδή«προσλαμβάνει» διακεκριμένους αριστερούς ως συνεργάτες.
Η Νέα Δημοκρατία,στην αγωνιώδη προσπάθεια που καταβάλλει για την απόκτηση πολιτικοϊδεολογικής φυσιογνωμίας, βρίσκεται σήμερα στην φάση όπου ο Λαός την χαρακτηρίζει ως κόμμα "μνημονιακό". Δηλαδή, ως κόμμα που υποτάσσει τα Εθνικά συμφέροντα σε αυτά των "συμμάχων" και που θεωρεί ότι το συμφέρον της Πατρίδας μπορεί να περνάει μέσα από την θυματοποίηση των Ελλήνων. Ενός κόμματος που θεωρεί την ανάδειξη του "Ναι σε όλα" ως ενός σύγχρονου Σύμβολου Πίστης, της ηγεσίας προς "τους εταίρους -δανειστές", και των βουλευτών προς την ηγεσία και τους περί αυτήν.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Πολιτική διακήρυξη του Εθνοκεντρικού - πατριωτικού χώρου




Δημήτριος Γκίκας - Φιλόλογος
Μέλος Εθνικού Μετώπου
Μ.Α. Υπ. Δρ. Πολιτικής Φιλοσοφίας


Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας συνιστούν – μαζί μ’ όλα τα απεχθή τους στοιχεία που προσκόμισαν – μια ευκαιρία ενδοσκόπησης και πολιτικής ανάλυσης, όχι μόνο στο πρακτικό πολιτικο-οικονομικό πεδίο, αλλά και στο πεδίο της θεωρητικής πολιτικής ανάλυσης. Η ένταξη της χώρας μας στην ΕΟΚ και την ΕΕ, μ’ όλες τις πολιτιστικές και, τελικά, οικονομικές εκφάνσεις που αυτή διαμόρφωσε, δημιούργησε ένα πρωτοφανές πολιτικό σκηνικό, τα αποτελέσματα του οποίου βιώνουμε σήμερα.

H λύση εναπόκειται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων




Γράφει η Μαίρη Λαγανά - Δικηγόρος
Μέλος του Εθνικού Μετώπου

Το αδιέξοδο της Πατρίδος μας είναι ορατό και μπορεί να αποτραπεί μόνον αν και εφόσον ενεργοποιηθεί η ανωτέρα έκκληση που πηγάζει από την μακραίωνη ιστορία και τα μεγάλα πεπρωμένα της Ελληνικής Φυλής. Όταν η Πατρίδα σέρνεται στα σκλαβοπάζαρα του διεθνιστικού νεοταξισμού από όλους τους δρόμους και ανάξιοι ταγοί, ξεκομμένοι από τον Ελληνισμό μας, ονομάζουν με περίσσιο θράσος και υποκρισία το σφαγείο ανάσα σωτηρίας, τότε η λύση εναπόκειται αποκλειστικά στον... Πατριωτισμό των Ελλήνων πέρα από στημένους «νόμους».

ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ" ΔΙΝΕΙ Η ΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ.



Για το ελληνικό γιαούρτι είναι η νέα ελληνοτουρκική διαμάχη και μάλιστα στα...ράφια των βρετανικών Super Market. Για μία ακόμα φορά φυσικά, η Ελληνική κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτες τις όποιες Ελληνικές εταιρίες που τυχαίνει να κάνουν και εξαγωγές. Προφανώς δεν θα παίζει καμιά μίζα. Η διαμάχη είναι λοιπόν μεταξύ της ΦΑΓΕ και της (τουρκικής ιδιοκτησίας) εταιρίας που φτιαχνει το γιαούρτι Chobani και αφορά τη χρήση του όρου «ελληνικό γιαούρτι» στη βρετανική αγορά από την δεύτερη.

Άλλαξε η Ν.Δ. και έγινε Καμμένος



Και ξαφνικά εχθές άκουσα τον Πάνο Καμμένο να διαρρηγνύει τα ιμάτια του ( ωραία τα είπε ) και στην επιλογή του Σαμαρά να αποσύρει την τροπολογία για τους υπαλλήλους της βουλής .
Είπε συγκεκριμένα ότι πρέπει να δοθούν τα ονόματα αυτών που διόρισαν υπάλληλους στη Βουλή .

ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ


Όλο και πιό πολλοί Έλληνες πιστεύουν αυτή...σαν την καλύτερη λύση στη κρίση

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε για την απόσυρση της τροπολογίας, με εντολή Σαμαρά, για τους υπαλλήλους της βουλής έψαξα και έμαθα τι ακριβώς είναι όλα αυτά τα προνόμια που έχουν οι βολεμένοι αυτοί υπάλληλοι οι οποίοι είναι όλοι φυσικά προέκταση της παρακμιακής δημοκρατίας των κοινοβουλευτικών μας εκπροσώπων καθώς όλοι τους αποτελούν κομματικά σκυλάκια, συγγενείς, φιλενάδες, γκόμενες, εραστές τους (μην ξεχνάμε η βουλή είναι γεμάτη ομοφιλόφιλους)  κτλ.
Tα προκλητικά λοιπόν προνόμια και τα τρελά λεφτά των βολεμένων υπαλλήλων...είναι τα παρακάτω. Διαβάστε ψύχραιμα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας...!

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Από Χτές συν 153 για το "Γουδί"




Τα παρακάτω ονόματα "βολευτών" ψήφισαν χτες την εξαθλίωση της Ελλάδος. Θα θέλαμε να ξέρουμε αν όλοι αυτοί θα μπορούσαν να ζήσουν με 400 ευρώ το μήνα. Σε σύντομο διάστημα θα κληθούν να απολογηθούν για την προδοτική τους στάση αλλά και για όλες τις ανθελληνικές πολιτικές και τα σκάνδαλα που προκάλεσαν όλα αυτά τα τελευταία 40 χρόνια.

 Για να καταλάβουμε το ήθος αυτών των ανθρώπων, απέσυραν με θράσος μόνο την τροπολογία για τις μειώσεις των μισθών των υπαλλήλων της βουλής, οι οποίοι είναι όλοι δικά τους κομματόσκυλα και συγγενείς. Αίσχος...θαυμάστε τους!


Γ.Γ. Μ.ΚΩΝΣΤΑΣ - Το πρόσωπό μας, η ταυτότητά μας, ο αγώνας μας.



Θα τοποθετηθώ σήμερα σε δύο θέματα. Στην αντίληψη περί της δημοσιότητας της παράταξης μας και στη στάση του κυρίαρχου κυβερνητικού στρατοπέδου απέναντι στο εθνικό ζήτημα.

Η πολιτική έχει μετρήσιμα αποτελέσματα. Έχει συνέπειες και μάλιστα ιστορικές. Αυτό πρέπει να το γνωρίζει κάθε πολιτικός, ιδιαίτερα κάθε εθνικιστής. Η διαχείριση της δημοσιότητας προς όφελος της συγκομιδής ψήφων, δεν πρέπει να γίνεται ποτέ με τρόπο άκριτο και περιστασιακό. Αν το αποτέλεσμα είναι θετικό προς στιγμή, με την κεφαλαιοποίηση της οργής, αλλά το μεσοπρόθεσμο ζητούμενο υπονομεύεται, τότε θέλει π προσοχή.

Εκδήλωση "Ευρώπη - Ρωσία - Αλληλεγγύη"




Εκδήλωση στις 10 Νοεμβρίου, Σάββατο και ώρα 19.00 με θέμα: "Ευρώπη- Ρωσία: Αλληλεγγύη" διοργανώνει το Εθνικό Μέτωπο στα γραφεία της Κεντρικής  Διοικήσεως , Σποράδων 38 στην Αθήνα- Κυψέλη. Η εκδήλωση που θα περιλαμβάνει ομιλίες και συζητήσεις θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις, από κινήματα που εκπροσωπούν στις χώρες τους τον εθνικισμό. Έτσι, στη Ρώμη, τις Βρυξέλλες, το Παρίσι, τη Μαδρίτη , τη Βαρκελώνη, θα κοινητοποιηθεί η Ευρώπη, που στις μέρες μας έχει λάβει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από τις προσδοκίες των Ευρωπαϊκών λαών. Την Ευρώπη των εθνών που θα σταθεί απέναντι στην γραφειοκρατία των πολυεθνικών και του παρασιτικού κεφαλαίου, την Ευρώπη των εθνών της ιστορίας, της παράδοσης και του πολιτισμού, αυτή την Ευρώπη επιχειρούμε να αφυπνίσουμε.

Σπύρος Παπαδόπουλος «Συστρατεύομαι με τους Εθνικιστές στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ»



Ο Σπύρος Παπαδόπουλος το 1976 σε ηλικία 21 ετών εντάχθηκε στην εθνικιστική και πατριωτική οργάνωση ΚΙΝΗΜΑ και είναι απόφοιτος της 8ης Σχολής Στελεχών, ενώ το 1977 συμμετείχε μαζί με όλα τα στελέχη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στην οργάνωση της νεολαίας της Εθνικής Παρατάξεως Ε.Ν.Ε.Π. Είναι ιδρυτικό μέλος του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος – ΕΝ.Ε.Κ. στις τάξεις του οποίου αγωνίστηκε μέσα από όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας με πνεύμα προσφοράς και ανιδιοτέλειας όπως αρμόζει σε Έλληνες Εθνικιστές .

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Εθνική Παραγωγή - Κατάργηση Συνθήκης Σένγκεν - Απέλαση Λαθρομεταναστών



Του Γεωργίου Κατσουράκη
Γ.Γ. της Νεολαίας του Εθνικού Μετώπου
και μέλος του πολιτικού γραφείου



Η Ελλάδα σήμερα διέρχεται μια κρίση που ουδέποτε είχε βιώσει τουλάχιστον στο σύγχρονο παρελθόν της. Όλοι σχεδόν οι Έλληνες πλέον κατάλαβαν την προδοσία και κακοδιαχείρηση των κυβερνήσεων Πασόκ και Ν.δ. τα οποία καταρρέουν, σύντομα θα καταλάβουν και τον ανθελληνικό ρόλο της φλύαρης αριστεράς, εάν καταφέρει να γίνει κυβέρνηση. Οι λύσεις που προτείνουν, λόγω των γνωστών αγκυλώσεων δεν μπορούν να είναι ρεαλιστικές και να μας βγάλουν από την κρίση. Ποιά θα μπορούσαν να είναι τα μέτρα τα οποία θα άλλαζαν όμως τελείως την εικόνα της Ελληνικής οικονομίας;

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Δημοκρατία, Εθνική Πολιτεία και Σύγχρονη Τεχνολογία: ένα Κοινό Όραμα





Γράφει ο Δημήτριος Γκίκας,
Μ.Α. Συστηματικής Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Αθηνών,
Υπ. Διδάκτωρ Πολιτικής Φιλοσοφίας



Είναι πλέον κοινός τόπος στην πολιτική της χώρας μας ο χαρακτηρισμός των πολιτικών διαδικασιών ως παρακμιακές, μη δυνάμενες να εκφράσουν την πραγματική βούληση των πολιτών. Η πρώτη ιδιότητα σε ένα υγιές κράτος είναι η πολιτική, με την έννοια που ο κάθε πολίτης θέλει - για μένα, οφείλει - να είναι πολιτικοποιημένος. Η μεγάλη όμως σύγχυση που τα τελευταία χρόνια διαμορφώθηκε ανάμεσα στο τι σημαίνει πολιτικοποιημένος και τι κομματικοποιημένος, δε βοήθησε στο να διαμορφωθούν συνθήκες ανάπτυξης συγκεκριμένων πολιτικών προτάσεων, ειδικότερα στη χώρα μας. Η πολιτική φιλοσοφία στην Ελλάδα αναλώνεται σε μια στείρα αναφορά στον αρχαίο και σύγχρονο τρόπο πολιτεύεσθαι, δίχως η πολιτική σκέψη να ξεφεύγει από τις συμπληγάδες ενός πολιτικού σκηνικού που, κατά κοινή ομολογία, πλέον είναι ξεπερασμένο.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Μ.ΚΩΝΣΤΑΣ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (βίντεο)




Ασφυκτικά Γεμάτα τα Γραφεία του Εθνικού Μετώπου στο Πειραιά την ένδοξη ημέρα του εορτασμού του "ΟΧΙ" και του έπους του '40. Παρουσία πολλών δεκάδων Πειραιωτών, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, έγιναν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης του Εθνικού Μετώπου στον Πειραιά.

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



www.ethnikometopo.gr 
 e-mail: info@ethnikometopo.gr 
 Ι. Δραγούμη 4, Θεσσαλονίκη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη, 31/10/2012




Η συνεχής επίθεση που δέχεται η ελληνικότητα από το μεταπολιτευτικό καθεστώς, πρέπει επιτέλους να μας αφυπνίσει.Το χειρότερο μάλιστα είναι ότι βάλλεται από θεσμικούς Εφιάλτες, που υποτίθεται ότι πρέπει να προστατεύουν την προγονική μας κληρονομιά, που σε τελική ανάλυση, ήταν και είναι η βαριά κερδοφόρα βιομηχανία της χώρας μας. Η χρόνια προσπάθεια αποκοπής από την πνευματική πορεία του έθνους μας, πρέπει επιτέλους να λάβει τέλος.

Δυτική Μακεδονία: Οι Προσχωρήσεις στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Συνεχίζονται




Ένα σημαντικότατο στέλεχος του εθνικιστικού χώρου ο τέως Υπεύθυνος Οργανωτικού του ΛΑΟΣ Κοζάνης κ. Γιώργος Κοκόγιας ανακοίνωσε την ένταξή του στο Εθνικό Μέτωπο. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοκόγιας υπήρξε από τα παιδικά του χρόνια δυναμικό μέλος του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος (ΕΝΕΚ), μέλος της Κ.Ε. και πρόεδρος της Ν.Ε. του Ελληνικού Μετώπου στο νομό Κοζάνης. Είναι επίσης διοργανωτής της εκδηλώσεως μνήμης Ίωνος Δραγούμη, που γίνεται κάθε χρόνο στη γενέτειρά του, στο Βογατσικό.

Στελέχη του Εθνικού Μετώπου Άμεσα στο Σημείο που Μαχαίρωσαν οι Λάθρο-Έποικοι το Κουρέα Κ.Αργύρη (βίντεο)



Η φώτο είναι αποκλειστική, από το κινητό του συναγωνιστή Ν.Ντουζγούλη μόλις λίγα λεπτά μετά την εγκληματική επίθεση

Πανικός επικράτησε χτες στον Αγ. Παντελεήμονα στην οδό Μιχαήλ Βόδα και Αγ. Μελετίου. Αλλοδαποί μαχαίρωσαν κομμωτή του έσπασαν το μαγαζί και την κοπάνησαν. Το όνομα του Κομμωτή είναι Αργύρης. Ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία και κλήθηκε ασθενοφόρο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην εντατική. Του ευχόμαστε να αναρρώσει όσο το δυνατόν ποιό γρήγορα.