Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Γ.Γ Μ.ΚΩΝΣΤΑΣ - Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΩΣ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ


Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΩΣ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ



Του Εμμανουήλ Κώνστα
Γενικού Γραμματέα του Εθνικού Μετώπου
Η στάση της Ελλάδας στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έχει εξεταστεί και αναλυθεί σε βάθος. Υπήρξε παγκόσμιο παράδειγμα εξαιρετικής γενναιότητας λαού και στρατού, σε σημείο τέτοιο, ώστε να αποσπάσει σχόλια μοναδικά από τον Τσώρτσιλ, τον Χίτλερ και κάθε άλλο πρωταγωνιστή της εποχής ή ιστορικό. Ο υπέροχος αγώνας των Ελλήνων απέδειξε για μια ακόμα φορά την πολεμική αρετή που τους διακρίνει. Απέδειξε την ανυποχώρητη στάση τους απέναντι στον εχθρό και την πίστη τους στη νίκη και την ελευθερία.

Σήμερα, η Ελλάδα αντιδρά στην κατάλυση της εθνικής της κυριαρχίας αλλά η αντίδραση δεν έχει τα πάνδημα χαρακτηριστικά της 28ης Οκτωβρίου, ίσως γιατί ο εχθρός εμφανίζεται ως φίλος, ίσως γιατί η ηγεσία της δεν έχει τις αρχές και τις αξίες του Ιωάννη Μεταξά.

Φθιώτιδα: Με Ραγδαίο Ρυθμό Συνεχίζονται οι Προσχωρήσεις στο Εθνικό Μέτωπο



Μετά την προσχώρηση του Γιώργου Κατσίφα και του Νίκου Τζιόπα, ένα ακόμη σημαντικό στέλεχος του εθνικού χώρου στη Φθιώτιδα, προσχώρησε πριν από λίγο στο Εθνικό Μέτωπο και στην Νεολαία Ελλήνων Κοσμοκρατόρων. Ο Θάνος Κόκκινος, φοιτητής Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία και πρώην υπεύθυνος της Νεολαίας του ΛΑΟΣ στη Νομαρχιακή επιτροπή Φθιώτιδος, με μιά λιτή δήλωσή του ανακοίνωσε την ένταξή του στο Εθνικό Μέτωπο.

Όχι στην κατάχωση του αρχαίου ναού της Αφροδίτης στην πλατεία Αντιγονιδών



Η συνεχής επίθεση που δέχεται η ελληνικότητα από το μεταπολιτευτικό καθεστώς, πρέπει επιτέλους να μας αφυπνίσει. Το χειρότερο μάλιστα είναι ότι βάλλεται από θεσμικούς Εφιάλτες, που υποτίθεται ότι πρέπει να προστατεύουν την προγονική μας κληρονομιά, που σε τελική ανάλυση, ήταν και είναι η βαριά κερδοφόρα βιομηχανία της χώρας μας.

Εθνικά Σύμβολα στα χέρια αλλοεθνών;


Της Ελένης Παπαδοπούλου

Αριστούχος μεν, Αλβανή δε. Το δεύτερο ήταν ο λόγος που ξεσήκωσε αντιδράσεις, ώστε η νεαρή μαθήτρια του ΕΠΑΛ Φαρσάλων να μην κρατήσει τελικά την ελληνική σημαία στην εθνική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Πολλοί μαθητές αντέδρασαν και εξέφρασαν έντονες αντιρρήσεις, αλλά και απειλές, με αποτέλεσμα ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, Κ. Πάνος, να αναγκαστεί να απευθυνθεί στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση Λάρισας. Η υπηρεσία, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, ένιψε τας χείρας της και τον συμβούλεψε να διευθετήσει το θέμα μόνος του. Την λύση έδωσε η ίδια η Αλβανή μαθήτρια, η οποία - προς τιμήν της - αποφάσισε να παραιτηθεί της σημαίας, για να μην δημιουργηθούν επεισόδια.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ρε..πούση - Η τουρκάλα πράκτορας



Ρεσιτάλ ανθελληνισμού έδωσε για μία ακόμα φορά η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και πράκτορας των τουρκικών συμφερόντων. Πιο συγκεκριμένα είπε...

Τι Σημαίνει να Είσαι Έλληνας Εθνικιστής


Παρακάτω εξηγούμε πιο αναλυτικά και απλά όλα αυτά τα οποία είναι σήμερα εχθρικά προς την παγκοσμιοποίηση και για αυτό καταπολεμούνται με την ανελέητη και ανιστόρητη προπαγάνδα από τα ΜΜΕ και τα σχολεία. Τι είναι και τι δεν είναι τελικά ο Ελληνικός Εθνικισμός και τι σημαίνει να είσαι Έλληνας Εθνικιστής;

Πιθανόν, ο όρος Εθνικισμός κάποιους να τους ξενίζει. Αυτό συμβαίνει για δυο λόγους...

Ενισχύεται συνεχώς το Εθνικό Μέτωπο - Προσχώρησε και ο Νίκος Τζιόπας



Αυτό που είναι προφανές ότι η εθνικιστική συνάντηση στη Λαμία ήταν συνάντηση κλειδί για τους εθνικιστές αφού μόλις πριν λίγο ο Νίκος Τζιόπας στέλεχος του εθνικιστικού κινήματος που έχει αγωνιστεί μέσα από τις τάξεις του Ελληνικού Μετώπου και ως μέλος της Κ.Ε αλλά και μέσα από τις τάξεις του ΛΑΟΣ ως Γραμματέας της Ν.Ε. του  Φθιώτιδος προσχώρησε στο Εθνικό Μέτωπο με δήλωση ένταξής του. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Νίκος Τζιόπας ήρθε τρίτος σε ψήφους με το ψηφοδέλτιο του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο Νομό Φθιώτιδος στις Περιφερειακές εκλογές του 2010.  Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ζει στη Λαμία. Τον περασμένο Ιούλιο κυκλοφόρησε η ποιητική του συλλογή από τις εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ με τίτλο "Μα την Πατρίδα".

Kαι άλλη προσχώρηση στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - Κατσίφας Γεώργιος



O Ελληνικός Εθνικισμός και μόνο αυτός που γνώρισα και βίωσα μέσα από τον Περικλή Γιαννόπουλο, Ίωνα Δραγούμη και όλων  των  άλλων, δεν μου επιτρέπει στις μέρες που περνάει το έθνος μας να απέχω του εθνικιστικού αγώνα

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ο Κώστας Καρδαράς προσχώρησε στο Εθνικό Μέτωπο


Μια ακόμα σημαντική προσχώρηση για το κίνημά μας ενισχύει ουσιαστικά τον αγώνα μας και αποδεικνύει την ολοένα αυξανόμενη επιρροή μας στην ελληνική κοινωνία. Ο Κώστας Καρδαράς πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, ιστορικό και σημαίνον στέλεχος του ελληνικού εθνικισμού, έκανε την ακόλουθη δήλωση που την παραθέτουμε.

Αριστερή Βία στην Θεσσαλονίκη...Ξανά με Ν.Δ. Ανοχή...Ξανά (βίντεο)


Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου. Επεισόδια και βία για χιλιοστή φορά από τους γνωστούς άπλυτους της αριστεράς στην εθνική παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Φυσικά ο μεγάλος σφετεριστής του εθνικού μας χώρου, η Νέα νέα Δημοκρατία μας του σκληρού πατριώτη Α.Σαμαρά και της σκληρής εθνικής της πτέρυγας του πρώην Λα.ό.ς Μ.Βορίδης και Α.Γεωργιάδης όπως και ο υπουργός Προ.πο. περιβόητος Δένδιας κουβέντα δεν έβγαλαν. Φυσικά συλλήψεις δεν έγιναν.

Ασφυκτικά Γεμάτα τα Γραφεία του Εθνικού Μετώπου στο Πειραιά (Φώτο)


Παρουσία πολλών δεκάδων Πειραιωτών, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, τελέστηκαν πριν από λίγες ώρες, με μεγάλη επιτυχία, τα εγκαίνια των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης του Εθνικού Μετώπου στον Πειραιά. 


Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω



Γράφει η Μαίρη Λαγανά - Δικηγόρος

Η Ελλάδα βάλλεται διεθνώς, από ξένες κυβερνήσεις, ΜΜΕ και αυτό έχει ως άμεσο αντίκτυπο να μας αντιμετωπίζουν υποτιμητικά. Πέραν των οικονομικών ζητημάτων και των δύσκολων στιγμών που βιώνει ο ελληνικός λαός εδώ και δύο χρόνια, υπάρχουν μια σειρά από άλλα εθνικά θέματα που παραμένουν ανοιχτά, όπως: οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, το σκοπιανό, η ΑΟΖ κτλ. Η ζωή μας και η καθημερινότητά μας έχει μετατραπεί σε εφιάλτη. Ένα εκατομμύριο άνεργοι στη χώρα μας, χιλιάδες άλλοι απειλούμενοι από ανεργία και αυτοί που εργάζονται πληρώνονται με μισθούς πείνας, ανήμποροι να ανταπεξέλθουν στα οικονομικά βάρη.

Θεσσαλονίκη - Άγριο Κράξιμο Απλυτοσυριζαίων στην Μαθητική Παρέλαση (βίντεο)



Οι εποχές όπου η αριστερά ή άκρα αριστερά προκαλούσε την Ελληνική κοινωνία χωρίς αντίσταση, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο. Οι Έλληνες πολίτες πλέον αντιδρούν με δυναμικό τρόπο από μόνοι τους σε όποια προσπάθεια γίνεται εις βάρος των εθνικών μας παραδόσεων, έτσι έγινε και σήμερα κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στην Θεσσαλονίκη.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Κυκλοφορεί αύριο ο Ελεύθερος Κόσμος.

433

Κυκλοφορεί αύριο ο "Ελεύθερος Κόσμος" ,με μαχητική αποκαλυπτική πληροφόρηση και υπεύθυνη αρθρογραφία. Δίνει το μήνυμα της αντίστασης και ενώνει τις φωνές που αγωνιούν για την πατρίδα. Αύριο μαζί με την εφημερίδα κυκλοφορεί και το βιβλίο που αναφέρεται στον ελληνοϊταλικό πόλεμο. Αγοράζουμε , διαδίδουμε την εφημερίδα είναι η καθαρή φωνή του ελληνικού εθνικισμού. Μην ξεχνάτε, είναι τέτοιες οι ώρες που δεν επιτρέπουν καμία καθυστέρηση, καμία παράλειψη.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Η Ελληνική Σημαία μας


                                        

Γράφει η Μαίρη Λαγανά 


Η Ελληνική Σημαία και τα Ελληνικά χρώματα παραμένουν τα ίδια από τον καιρό της Ελληνικής Επανάστασης του Έθνους μας στις 25 Μαρτίου 1821. Η ελληνική Σημαία μας, η πρώτη Ελληνική σημαία με το λευκό σταυρό σε γαλανό φόντο, σχεδιάστηκε, υφάνθηκε, ευλογήθηκε και υψώθηκε στην Μονή Ευαγγελίστριας στη Σκιάθο το 1807. Σ' αυτή ο μοναχός Νήφωνας όρκισε τους οπλαρχηγούς Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, Ανδρέα Μιαούλη, Παπαθύμιο Βλαχάβα, Γιάννη Σταθά, Νικοτσάρα, τον Σκιαθίτη διδάσκαλο τοu Γένους Επιφάνιο - Στέφανο Δημητριάδη και πολλούς άλλους, μετά από μεγάλη σύσκεψη που έκαναν στο Μοναστήρι της Ευαγγελιστρίας για να καταστρώσουν το σχέδιο δράσης τους.

Ιωάννης Μεταξάς και Βίκτωρ Δούσμανης Υπογράφουν την Παράδοση της Θεσσαλονίκης στον Ελληνικό στρατό.




Σαν σήμερα, την 26η Οκτωβρίου του 1912, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου και ώρα 23.00, οι πληρεξούσιοι αξιωματικοί Ιωάννης Μεταξάς ( ακόμα μία ένδοξη στιγμή για τον Ελληνισμό περιλαμβάνει τον Γίγαντα και Εθνάρχη Ι.Μεταξά ) και Βίκτωρ Δούσμανης, μεταβαίνουν στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης και υπογράφουν τα σχετικά πρωτόκολλα παράδοσης της πόλης στον Ελληνικό στρατό.

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!!!

Πώς απελευθερώθηκε η Θεσσαλονίκη.

Είμαστε με τα καλά μας; Θα Συλλάβουν επιτέλους τον Παπακωνσταντίνου;


                                                   

Ε ας παρέμβει κάποιος εισαγγελέας επιτέλους σε αυτήν την χώρα. Δεν είναι δυνατόν να μην προστατεύεται ο Έλληνας πολίτης σε αυτό το κράτος από κανέναν και από τίποτα τελικά. Είμαστε έρμαια των επικίνδυνων πολιτικών που δυστυχώς στείλαμε οι ίδιοι στη Βουλή και τώρα εισπράττουμε τους καρπούς των όσων σπείραμε. Πως είναι δυνατόν να βγαίνει πρώην υπουργός οικονομίας, όχι άλλου υπουργείου αλλά οικονομίας, του πιο σημαντικού υπουργείου και να λέει απλά στο κοινοβούλιο ότι έχασε το cd που εμπεριέχει τη λίστα με τα ονόματα που θα έπρεπε όχι να την χάσει αλλά να την δώσει ο ίδιος στον εισαγγελέα. Λέει απλώς ότι την έχασε ότι είχε λέει οκτώ γραμματείς - συνεργάτες ότι το έδωσε σε κάποιον δεν θυμάται σε ποιον και την έχασε.

Είμαστε με τα καλά μας;

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για την Αφαίρεση του Γένους από το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ



Δεκάδες μέλη του Εθνικού Μετώπου μοίρασαν ανακοινώσεις και ενημέρωσαν τους πολίτες για την αφαίρεση του γένους από τους σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών. Έξω από το κτίριο της παλαιάς βουλής όπου πραγματοποιήθηκε η  παρουσίαση του βιβλίου του Τέως αρχηγού ΓΕΕΘΑ του πρώην υπουργού Φράγκου Φραγκούλη, όλοι οι παραβρισκόμενοι πληροφορήθηκαν για το απαράδεχτο νομοσχέδιο και την πορεία της νομικής αντίδρασης στο συμβούλιο επικρατείας.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΜΕΛΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ



Το Εθνικό Μέτωπο αναπτύσεται και μεγαλώνει.
Οι συνδρομές των μελών μας είναι απαραίτητες παρά ποτέ.
Η εγγραφή στο κίνημα μας είναι 5 ευρώ και η βασική συνδρομή των μελών μας είναι 5 ευρώ/μήνα.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ VODAFONE...ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


                                                 vodafone-skopia

Μην αγοράζετε Vodafone και όσοι έχετε, να τα ξεφορτωθείτε για να προμηθευτείτε άλλης εταιρείας προϊόντα. Τους ανθέλληνες να τους χτυπάτε με τον τρόπο σας. Ούτε δεκάρα τσακιστή στους εχθρούς της Πατρίδας μας.


Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Μ.ΚΩΝΣΤΑΣ - ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ






Του Εμμανουήλ Ν. Κώνστα
Γενικού Γραμματέα του Εθνικού Μετώπου
Η πολιτική μου ενασχόληση ξεκίνησε από τα μαθητικά χρόνια. Στην ταραχώδη πρώτη μεταπολιτευτική περίοδο όπου η επίθεση των ιδεών του αριστερισμού και η επάνοδος των παλαιοκομματικών σάρωνε την κοινωνία, υπονόμευε το έθνος και οικοδομούσε τις προϋποθέσεις του σημερινού χρεοκοπημένου κράτους. Αυτή η ανάμνηση ήρθε ζωντανή στην πρόσφατη συνάντηση εθνικιστών στη Λαμία, όπου συναντούσες ολόκληρη τη ζώσα ιστορία του ελληνικού εθνικισμού κατά την μεταπολιτευτική περίοδο. Μια συνάντηση ιδεών, γενεών, προσώπων, κινημάτων, απόψεων.

Τι Συμβολίζει η "ΣΠΕΙΡΑ"

"Σπείρα" το σύμβολο του Εθνικού Μετώπου από το 1986


Η Σπείρα είναι ένα από τα αρχαιότερα σύμβολα και χρησιμοποιείται από την παλαιολιθική εποχή στον Ελλαδικό χώρο. Αυτό το περίπλοκο αλλά Πανίσχυρο σύμβολο το συναντάμε παντού καθώς και σε πάρα πολλούς αρχαίους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Ειδικά όμως στη Ελλάδα υπήρξε σήμα και σύμβολο του πανταχού Αρχαίου Ελληνισμού και σύμβολο της Ζωτικής δύναμης. Θα αποτελέσει ένα από τα ισχυρότερα - ιστορικότερα σύμβολα του Ελληνικού Κόσμου και θα δηλώνει την Ελληνική καταγωγή όλων των πραγμάτων που τον φέρουν πάνω τους ειδικά πριν την κλασσική περίοδο του χρυσού αιώνα αλλά και μετά.Το συναντάμε σχεδόν σε όλες τις Ελληνικές κατοικίες και στολίζει αρχιτεκτονικά όλα τα σπουδαία δημόσια και ιδιωτικά κτίρια και μνημεία μας.

Ανοιχτή Επιστολή προς Ευρωπαίους Εταίρους - Δανειστές



Γράφει ο Δημήτριος Γκίκας
Φιλόλογος, Μ.Α.
Υπ. Δρ. Πολιτικής Φιλοσοφίας



Αξιότιμοι κύριοι,

Με ειλικρινή αγωνία, αυτήν που κάθε Έλληνας, αλλά και κάθε άλλος που νιώθει Έλληνας, αισθάνεται, πληροφορήθηκα τις τελευταίες εξελίξεις και ενέργειες στις οποίες προβήκατε, αναφορικά με τη δόση του δανείου των 13,2 δις ευρώ προς τη χώρα μου.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Η Σημαία Αποτελεί Έπαινο ή Βραβείο ΜΟΝΟ για Έλληνες Μαθητές


                                    

Την έντονη διαμαρτυρία προκάλεσε στους κατοίκους της Σπερχειάδας και της Μακρακώμης η απόφαση του λυκειάρχη του ΕΠΑΛ της περιοχής να επιλέξει Αλβανίδα μαθήτρια ώστε να κρατήσει τη σημαία στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου καθώς στο εν λόγω επαγγελματικό λύκειο υπάρχουν Έλληνες μαθητές οι οποίοι αρίστευσαν κατά την περσινή σχολική περίοδο...!

Εθνικό Μέτωπο και ΟΧΙ κατά την διάρκεια των Παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου


                                 

Τα περσινά παρατράγουδα ανήμερα του εορτασμού των εθνικών επετείων έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των πολιτικών και της ΕΛ.ΑΣ, καθώς από τώρα χτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου πρόκλησης επεισοδίων. Φέτος για λόγους ασφαλείας η παρέλαση αναμένεται να διαρκέσει 40 λεπτά αντί για 80, προκειμένου να πραγματοποιηθεί χωρίς έκτροπα. Την ίδια στιγμή, στο έργο της ομαλής διεξαγωγής της παρέλασης θα αναλάβουν περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί.

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΦΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


                         ouggaria-dnt


ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΦΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...! 

Αδύνατον να χωνέψουν οι Ευρωπαίοι το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, η οποία αρνήθηκε επιδεικτικά να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις τους, προκειμένου να τους χορηγήσουν ένα δάνειο δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιβάλει πρόσθετα μέτρα λιτότητας στον ουγγρικό λαό επειδή έτσι θέλουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί. «Πραγματικό χλευασμό επιφύλαξε η ουγγρική κυβέρνηση στο Δ.Ν.Τ. και στην Ε.Ε. που έστειλαν αντιπροσωπείες τους για να εκτιμήσουν το πρόγραμμα βοήθειας στην Ουγγαρία», έγραψε η γαλλική «Λιμπερασιόν».

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ: Η Πλουσιότερη Χώρα της Ευρώπης




Γράφει η Μαρία Λαγανά - Δικηγόρος
Μέλος Εθνικού Μετώπου

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150...! Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΒΟΡΙΔΗΣ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ


                                


ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ - ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Βορίδης - ο άνθρωπος των τοκογλύφων.

Δήλωση βόμβα πριν από λίγα λεπτά του βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real Fm, ο οποίος είναι θετικός στον πλειστηριασμό, ακόμα και της πρώτης κατοικίας, για την αποπληρωμή των δανείων προς όλες τις τράπεζες.

28η Οκτωβρίου. Εορτασμός και Εγκαίνια στα γραφεία του Πειραιά




Την Κυριακή, ημέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στις 19.00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων της Οργάνωσης του Εθνικού Μετώπου στον Πειραιά. Τα γραφεία βρίσκονται στην κεντρική πλατεία, Καραΐσκου 111, στον 4ο όροφο, πλησίον του Αγίου Κωνσταντίνου.

Συγκροτήθηκε σε σώμα την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου η Επιτροπή του Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης.




Δηλώσεις Κουριανίδη, Αντωνιάδη
Υπό τον συντονισμό του μέλους του Πολιτικού Γραφείου, Γιάννη Κουριαννίδη, τη θέση του Γραμματέα της Επιτροπής ανέλαβε ο Σωτήρης Αντωνιάδης, ενώ συμμετέχουν ακόμη ο Δημήτρης Λιώτης ως συντονιστής Οργανωτικού, ο Πέτρος Χατζηγεωργίου ως συντονιστής Διοικητικής Μέριμνας και ο Κώστας Αμασόγλου ως νομικός σύμβουλος. Υπεύθυνοι για τη συγκρότηση τμήματος Νεολαίας ορίστηκαν η Ελένη Παπαδοπούλου και ο Νίκος Κουρτίδης. Καθήκοντα συντονιστή Πολιτικής Δράσης προσωρινά ασκεί ο Γιάννης Κουριαννίδης, που με την ιδιότητά του ως περιφερειάρχης Μακεδονίας - Θράκης, προέβη στην εξής δήλωση:

Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ


       asoee-mikropolites

Πεδίο μάχης έγινε το πρωί η οδός Πατησίων, στο ύψος της ΑΣΟΕΕ, στη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να απομακρύνει τους αλλοδαπούς μικροπωλητές που έχουν κατακλύσει στην κυριολεξία το πεζοδρόμιο μπροστά από την οικονομική σχολή. Οι αλλοδαποί στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή, βρίσκοντας καταφύγιο στο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ - ΓΡΑΦΕΙΑ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ  

Συγγρού 40-42 - Κέντρο
3ος Όροφος
Δευτέρα εώς Παρασκευή 10.00 - 21.00
Τηλ. 211-0191509 - 6947-361035



ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΑ

Ίωνος Δραγούμη 4 - Κέντρο
6ος Όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 18.00 - 20.00
Τηλ. 6947-872002 - 6977-462806

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΑ

Κύθνου 34 - 36 
2ος οροφος
Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 18.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ. 6943-898169


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Τηλ.6932175928-6976570346

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τηλ. 6945-831880

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΙΑΣ
Τηλ. 6976-814416

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Τηλ. 6944-457634

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Αθήνα)
Τηλ. 6949-134224

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Τηλ. 6980-534794

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 
Τηλ. 6983-369172

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Τηλ. 6974-306130

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ (Αθήνα)
Τηλ. 6944-644948


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΥΠΟΛΟΙΠΟ

Τηλ. 6946-083329 - 6976-444051

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

Τηλ. 6947-872002 - 6977-462806

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Τηλ. 6944-457634

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τηλ. 6978-494486 - 6998-298861

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τηλ. 6945-831880




Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΕΝΗ - Εδώ ολόκληρη η ταινία που απαγόρευσαν οι αριστεροί υποκριτές - τραμπούκοι


                                  

Η ταινία που πολεμήθηκε από τη μεγαλύτερη μερίδα του τύπου στην Ελλάδα και αγαπήθηκε από την πλειοψηφία του τύπου στο εξωτερικό.
Στις 28 Αυγούστου 1948 η Ελένη Γκατζογιάννη σαρανταενός ετών με την γυναικαδέλφη της Αλέξω πενήνταέξι ετών τουφεκίσθησαν από τους κομμουνιστές από το ανταρτοδικείο, με την κατηγορία ότι ''κατέστρωσε την απόδραση από το χωριό τεσσάρων παιδιών της (καθώς και της μάνας της, της αδελφής της) και της ανιψιάς της'' για να γλυτώσουν από το παιδομάζωμα των κομμουνιστών.

Ο Αγώνας θα φέρει την Νίκη



Γράφει η Μαρία Λαγανά - Δικηγόρος
Μέλος Εθνικού Μετώπου

Η αναφορά δημοσιεύματος πριν από λίγες ημέρες στον πλούτο της Ελλαδος, με έβαλε σε σκεψεις. Η χώρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρώτες πλουτοπαραγωγικές χώρες του κοσμου, διαθετοντας πλούσια κοιτάσματα πετρελαιου, χρυσου, φυσικού αερίου κτλ, θα μπορούσε άνετα να εκμεταλλευθεί τον πλούτο της και να μην έχει ανάγκη να προσφύγει στον ληστρικό της δανεισμό και τα νταβατζιλίκια των καιροσκόπων που χορεύουν στις πλάτες μας.

100 χρόνια μετά...! - του Γιάννη Κουριαννίδη




Του Γιάννη Κουριαννίδη
Μέλος του πολιτικού γραφείου Εθνικού Μετώπου


"Η Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει», έγραφε ο Ίων Δραγούμης. Μπορεί μεν η Μακεδονία να εσώθη (μερικώς έστω) τότε, αλλά δυστυχώς ο Έλληνας φαίνεται πως δεν θα σωθεί ποτέ από τον κακό εαυτό του. 100 χρόνια μετά, οι νεοέλληνες δεν έχουν το δικαίωμα να πανηγυρίζουν για τα όσα με αίμα και θυσίες κατάφεραν οι πρόγονοί τους.

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια μας



Ζούμε σε σκληρούς καιρούς. Μα δε θεωρούμε συνετό να αναπαράγουμε την απελπισία και την ηττοπάθεια που αυτοί γεννάνε. Αν ο άνθρωπος διαθέτει εκείνο το περιθώριο ελευθερίας, όχι να αντιπαλέψει τη μοίρα του, αλλά να επιλέξει τον τρόπο που θα την αντιμετωπίσει, τότε οι Έλληνες οφείλουμε να σταθούμε απέναντι στις τωρινές δύσκολες περιστάσεις με γενναιότητα και ελπίδα.

Μ.ΚΩΝΣΤΑΣ - Συνάντηση Εθνικιστών στην Λαμία (βίντεο)



Ο Γ. Γ. του Εθνικού Μετώπου κ. Κώνστας ως επικεφαλής μεγάλης αντιπροσωπείας του κινήματος, ανέφερε μεταξύ άλλων την ανάγκη να απαντηθεί το ερώτημα: Αν εκπροσωπείται πολιτικά ο χώρος των ιδεών μας και αν υπάρχει ολοκληρωμένη πρόταση προς την κοινωνία, 

Γ.Γ. Μ.ΚΩΝΣΤΑΣ - Τέσσερα συνθήματα, μια πολιτική Αντίστασης



Του Εμ. Κώνστα,
Γ.Γ. του Εθνικού Μετώπου


Η κρίσιμη περίοδος που βιώνουμε με δραματικό τρόπο απαιτεί τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση των εθνικών κοινωνικών δυνάμεων και την πιο ξεκάθαρη κατεύθυνση – λύση, για να μπορέσουμε να οδηγήσουμε τις εξελίξεις εκεί που πρέπει και όχι εκεί που θέλουν όσοι απεργάζονται το τέλος της Ελλάδας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ...ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - Π.ΔΑΚΟΓΛΟΥ (βίντεο)



Την Κυριακή 14/10/2012 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου "Σαμαράς" στην Λαμία κατά την διεξαγωγή την συνάντησης Εθνικιστών και ευρισκόμενοι προς τον τελευταίο κύκλο τον 5ο συγκεκριμένα ,κατόπιν επιμονής, θα τολμούσα να πω απαίτησης του συνόλου των συναγωνιστών, τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Πολύδωρος Δάκογλου λέγοντας ότι δεν ήταν επιλογή του να μιλήσει αλλά θα ήταν ασέβεια να μην το κάνει.

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Π. Δάκογλου: Το Εθνικό Μέτωπο είναι η επιλογή των Ελλήνων εθνικιστών!



Στη συνάντηση Eθνικιστών που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Σαμαράς» στη Λαμία, την Κυριακή επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις, ότι ο ελληνικός εθνικισμός που έχει απολύτως δικαιωθεί από τις εξελίξεις, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εκπροσώπησης.

Συναγωνιστές από όλες τις γενιές και τα κινήματα που έχουν κατά καιρούς δράσει αντάλλαξαν θέσεις σχετικά με την επόμενη μέρα του κινήματος. Ακούστηκαν πολλές εκτιμήσεις και επισημάνθηκε
η ανάγκη κωδικοποίησης της ιδεολογίας, καθώς και η έντονη παρουσία στις τοπικές κοινωνίες.

Αλήθειες και ψέματα για την εκδήλωση ενάντια στον Νταβούτογλου



Του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου

Η εκδήλωση της Τετάρτης ενάντια στον Νταβούτογλου, ήταν η απάντηση των Ελλήνων πατριωτών απέναντι στις προκλήσεις του νέο-Οθωμανού πασά. Αντί αυτή η εκδήλωση να συσπειρώσει τους πατριώτες και να τους προετοιμάσει για μελλοντικές δυναμικές δράσεις έναντι στις προκλήσεις που έρχονται, έδωσε αφορμή για μια ακατάσχετη φημολογία και σωρεία ψευδών.
Οι φήμες και τα ψέματα αυτά, προέρχονται από συγκεκριμένα ιστολόγια, τα οποία στηρίζουν πολιτικά τη Χρυσή Αυγή.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ταινία που Απαγόρευσαν στην Ελλάδα οι Σταλινικοί Υποκριτές "ΕΛΕΝΗ"


                                                       

Η ταινία ΕΛΕΝΗ του Νίκου Γκατζογιάννη η οποία προβλήθηκε μόνο για λίγες ημέρες στην Ελλάδα  λόγω 'δημοκρατικών' απειλών , παρεμβάσεων, βομβιστικών επιθέσεων και προπηλακισμών των θεατών από τους οργανωμένους οπαδούς του ΚΚΕ τελικώς η προβολή της διεκόπη.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Γιατί ΕΛΛΗΝΑ; Γιατί;


                      

Γράφει η Μαρία Λαγανά - Δικηγόρος
Μέλος Εθνικού Μετώπου

Έχετε αναλογιστεί πως είναι δυνατόν εμείς ο λαός που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού ανά την υφήλιο , πως είναι δυνατόν εμείς ως λαός που αντισταθήκαμε δυναμικά σε κάθε
μορφή τυραννίας στα βάθη των αιωνων, που γράψαμε ιστορία και μας έγραψε η ιστορία, πως είναι δυνατόν οι απόγονοι του Περικλή, του Σωκράτη, του Κολοκοτρώνη, του Νικηταρά, του Καραϊσκάκη να έχουμε παραδοθεί άνευ όρων αναμένοντας απλά το τέλος μας.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Άνοιξαν τα Γραφεία του Εθνικού Μετώπου στη Θεσσαλονίκη.



Η ανάπτυξη του κινήματος επιβεβαιώνεται καθημερινά και η ανάγκη εκπροσώπησης όλων των περιοχών γίνεται επιτακτική. Η Θεσσαλονίκη απέκτησε γραφεία του Εθνικού Μετώπου στην οδό Ίωνος Δραγούμη 4, στον 6ο όροφο.

Νταβούτογλου Ανεπιθύμητος...( βίντεο - φωτογραφίες )


Το Εθνικό Μέτωπο μαζί με εκατοντάδες Έλληνες εθνικιστές φώναξε "Νταβούτογλου είσαι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα".


Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Προς την Εξοχοτάτη, κ. Μέρκελ...


                                                   

Προς την κ. Μέρκελ,

Εξοχοτάτη,

Κι εμείς βλέπουμε φως στο τούνελ. Μόνο που - πολύ φοβόμαστε - είναι το φως μιας μεταθανάτιας εμπειρίας... Η σημερινή σας επίσκεψη, η οποία - κατά σύμπτωση - συμπίπτει με τους ανηλεείς βομβαρδισμούς που διέπραξαν οι πρόγονοί σας λίγο πριν εγκαταλείψουν τη χώρα μας ως κατακτητές, ούτε ουσία είχε, ούτε λύσεις κόμισε. Μπορεί, βέβαια στα μεγάλα σαλόνια και στα σαλέ των ξενοδοχείων που συχνάζετε, να θεωρείτε τις τυπικές χαιρετούρες ιδιαίτερα σημαντικές σε διπλωματικό επίπεδο. Στους απλούς ανθρώπους, όμως σαν κι εμάς, θεωρείται μέγιστη υποκρισία.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Δευτέρα και Πέμπτη 19.00 - 21.00 Ωράριο Λειτουργίας Γραφεία Πειραιά

Στην οδό Καραϊσκου 111,στην κεντρική πλατεία απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο, στον 4ο όροφο. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα και Πέμπτη 19.00 - 21.00 


Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Η Μέρκελ να καταλάβει ότι βρίσκεται σε κυρίαρχη χώρα


                                             

Η επίσκεψη της καγκελαρίου Μέρκελ που έχει πρωταγωνιστήσει στον περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας και την κοινωνική διάλυση, που αντιπροσωπεύει την σκληρή γραμμή του επικυρίαρχου γερμανικού και πολυεθνικού κεφαλαίου, μόνον ανακούφιση δεν μας προσφέρει, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού. Η πλήρης υποταγή στις απαιτήσεις των δανειστών και η προσήλωση στην παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ με κάθε τίμημα, παραβλέποντας τα δομικά προβλήματα που δημιουργεί στην οικονομία και την κοινωνία η προσαρμογή και το σκληρό νόμισμα, είναι η πολιτική που αποδοκιμάζει ήδη ο ελληνικός λαός. Όσοι ακόμα στηρίζουν αυτές τις επιλογές πολύ σύντομα-με την εφαρμογή των μέτρων- θα εχουν μετανιώσει.

Υπάρχει λόγος εκτός του μνημονιακού;



                                              

Γράφει ο Δημήτριος Γκίκας
Φιλόλογος, Μ.Α.
Υπ. Δρ. Πολιτικής Φιλοσοφίας



Γνωστή η προπαγάνδα που διαμορφώνεται από τα Μέσα που υποστηρίζουν το εθνομηδενιστικό μνημονιακό μπλοκ: Οποιαδήποτε άποψη εκτός μνημονίου είτε είναι αριστερο- αναρχική, είτε «ελληναράδικη». Τουτέστιν, δεν υπάρχει Ελλάδα εκτός μνημονίου. Δεν μπορεί να υπάρξει Ελλάδα εκτός καθεστώτος οικονομικής κατοχής, εποπτείας, επιτροπείας κ.ο.κ (πλουσιωτάτη η Ελληνική γλώσσα, «πτωχοί τω πνεύματι» όσοι τη μεταχειρίζονται τοιουτοτρόπως, για να «σκεπάσουν» με βερμπαλισμούς την αλήθεια).

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Εθνικό Μέτωπο: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας. Νταβούτογλου ανεπιθύμητος


Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στην Αθήνα η ώρα 19:00. Χώρος Συγκέντρωσης: Οδός Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης μπροστά από το μνημείο των Ιμίων. ( όπου 3 Έλληνες αξιωματικοί σκοτώθηκαν από την Ελληνοτουρκική φιλία ). Νταβούτογλου είσαι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα. Διαμαρτυρόμαστε ενάντια στην επίσκεψη του τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου την προσεχή τετάρτη. Ο ανεπιθύμητος πολιτικός, που φροντίζει να μας προκαλεί με τις δηλώσεις του σε καθημερινή βάση αναμένεται στην χώρα μας για συνάντηση με την Έλληνα ομόλογο του. Εμείς θα είμαστε εκεί.