Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Η Κατάκτηση της Πατρίδας μας


                                     

του Γιάννη Κουριαννίδη
Μέλος του πολιτικού γραφείου Εθνικού Μετώπου

Τα «θαλασσοδάνεια» των τραπεζών εγγυώνται ή «κουρεύονται» από το Δημόσιο.
Ο σχεδιασμός της καταστροφής της Ελληνικής Οικονομίας υλοποιήθηκε σε βάθος χρόνου. Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου επέστρεψε από το πρώτο Νταβός, όπου είχε συναντήσει και τον τότε πρόεδρο της Τουρκίας, Τουργκούτ Οζάλ, οι δημοσιογράφοι έσπευσαν στο αεροδρόμιο και μόλις πάτησε το πόδι του στο έδαφος, του ζήτησαν μία δήλωση για την συνάντηση αυτή. Προς γενική έκπληξη, ο τότε πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε στην συνάντηση με τον Οζάλ, αλλά η πρώτη του φράση ήταν: «Η Ελλάδα πρέπει να γίνει χώρα παροχής υπηρεσιών». Από εκείνη την στιγμή μπήκαν τα θεμέλια της καταστροφής της πρωτογενούς παραγωγής στην χώρα μας, ώστε σύντομα να φτάσει να μη παράγει τίποτε. Κάθε γωνία και ένα τραπεζικό κατάστημα, κάθε όροφος και μία ασφαλιστική εταιρεία, κάθε δεύτερο κατάστημα και μία κινητή τηλεφωνία.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Η Συμμαχία Χίτλερ - Στάλιν Ευνόησε το Ολοκαύτωμα


                                   

Τίμοθι Σνάιντερ

Πρόκειται για ένα από τα πιο φιλόδοξα και πολυσυζητημένα βιβλία ευρωπαϊκής Ιστορίας του 20ού αιώνα, που εκδόθηκαν τα τελευταία χρόνια. Ξανακοιτάζοντας τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Τίμοθι Σνάιντερ θέτει νέα ερωτήματα, κάνοντας χρήση όλων των πηγών που έχει στη διάθεσή του ο σύγχρονος ερευνητής μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ.

Το βιβλίο αρχίζει με μια παρατήρηση για τον χώρο και το χρόνο: ανάμεσα στη Βαλτική και τη Μαύρη Θάλασσα, ανάμεσα στο Βερολίνο και τη Μόσχα, εκτείνεται μια γεωγραφική ζώνη την οποία ο Σνάιντερ αποκαλεί «πεδία αίματος». Σήμερα αυτή η ζώνη περικλείει τη δυτική Ρωσία, τα κράτη της Βαλτικής, τη Λευκορωσία, την Ουκρανία και το μεγαλύτερο τμήμα της Πολωνίας.

Διόδια Εγναντίας - Πλήρωσε και άλλα Έλληνα


                                

Ενώ η οικομική κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη για πολλούς συμπολίτες μας, τσουχτερές αυξήσεις έρχονται στα διόδια της Εγνατίας.
Έτσι πολύ ακριβότερα θα κοστίζει η χρήση της Εγνατίας Οδού -η οποία έχει περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ- από τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, καθώς αυξάνεται το αντίτιμο των διοδίων. Έτσι για τα δίκυκλα - τρίκυκλα η τιμή των διοδίων από 1,40 ευρώ σήμερα, ανεβαίνει στα 1,70 ευρώ, για τα Ι.Χ. από 2 ευρώ στα 2,40 ευρώ, για φορτηγά - λεωφορεία από 5 στα 6 ευρώ και για φορτηγά τεσσάρων ή περισσότερων αξόνων από 7 ευρώ φτάνει στα 8,40 ευρώ.

Ν.Δ. Η Αρχή του Τέλους



Με δεδομένη την ψυχρότητα στις σχέσεις με το Μαξίμου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απευθύνθηκε χθες στον υπουργό Δικαιοσύνης για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία που σχετίζονται με ελέγχους πολιτικών από το ΣΔΟΕ. Την ίδια ώρα αποδεικνύεται ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Νάκος αποδέχθηκε την προεδρία της επιτροπής της Βουλής για τον έλεγχο του πόθεν έσχες, αν και γνώριζε ότι το ΣΔΟΕ διενεργούσε έρευνα εις βάρος του...

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Στράβωσε ο Πολύδωρας με Σαμαρά: «Το 2009 γέμισες Μεσσήνιους το Μουσείο της Ακρόπολης, το 2012 την Βουλή»


                                

Επίθεση προς τον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, εξαπολύει ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, κ. Βύρωνας Πολύδωρας.
Ειδικότερα, στο νέο του βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Κατά Κηνσόρων», ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής δεν κατονομάζει αλλά φωτογραφίζει τον πρωθυπουργό με απόλυτη ευκρίνεια.

«Και μια και το φερε η κουβέντα, πως δεν χάλασε η εθνική και παγκόσμια τάξη και ηθική όταν το 2009 υπουργοί και μάλιστα ένας «ευαίσθητος» σε ένα ευαίσθητο και λεπτό υπουργείο διόριζε μόνιμους μάλιστα υπαλλήλους με απόλυτη «αξιοκρατία», οι οποίοι είχαν μεταξύ τους ένα κοινό «αξιοκρατικό» χαρακτηριστικό, ότι κατήγοντο από τον τόπο εκλογής του «αδιάφθορου» υπουργού; Δεν ήταν τότε κρίση; Ή το 2012, όταν διόρισε δεκαπέντε ή και περισσότερους μετακλητούς στη Βουλή με τα αυτά προσόντα καταγωγής, ο ίδιος «αντιφαύλος» πολιτικός, υπό άλλη ιδιότητα τώρα; Δεν είναι γι” αυτούς τους διορισμούς κρίση και ανεργία στη χώρα; Μόνο για εμένα και τη θυγατέρα μου;».

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Γ.Γ. Μ.ΚΩΝΣΤΑΣ - Η υποκρισία των κυβερνώντων έσχατη ασυνέπεια του συστήματος




Του Εμ. Κώνστα
Γ.Γ. του Εθνικού Μετώπου


Το τελικό κτύπημα στην κοινωνία έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό. Πολλά από τα διαβόητα μέτρα που στρέφονται πλέον κατά της επιβίωσης των εργαζομένων και των συνταξιούχων, είχαν αποφασιστεί και ψηφιστεί, ήδη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Επιχειρείται ένα σύστημα αντιμετώπισης κράτους με νέα αντίληψη. Η έννοια της οντότητας, νομικής, θεσμικής, αλλά κυρίως ως κοινότητας ανθρώπων που θέλουν να ζουν με αξιοπρέπεια, παραλείπεται. Αποφασίζουν μηχανισμοί εκτός Ελλάδας και διαχειρίζονται τους πολίτες της χώρας ως σύνολο κατοίκων που βρίσκονται σε μια επαρχία οικονομικής διοικήσεως. Έχουν διαχωριστεί ο πλούτος της χώρας από τους ανθρώπους. Είναι επίσης, η βούληση των «κατοίκων» της χώρας αδιάφορη για το επιχειρούμενο σχέδιο.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Παραμύθι και Μυθοπλασία η Θανάτωση Παιδιών στον Καιάδα της Αρχαίας Σπάρτης - Βίντεο

                                           
                                                       
Ο Θεόδωρος Πίτσος, Καθηγητής Φυσικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, εξηγεί στην κρατική τηλεόραση πως μετά από έρευνες αποδείχτηκε πως ποτέ οι Αρχαίοι Σπαρτιάτες δεν πέταγαν τα παιδιά τους στον Καιάδα σε αντίθεση με το ελληνικό κράτος που για δεκαετίας μέσω της εκπαίδευσης και σε συνεργασία με ανθελληνικούς κύκλους συνεχίζουν και υποστηρίζουν το αντίθετο.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

190 χρόνια ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΤΡΕΛΑΣ - ΟΛΑ τα δάνεια της Ελλάδας από το 1821 ως το 2011




Αν σκεφτείτε ότι από το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια) ευρώ διαβάστε τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια! Μια έρευνα – απάντηση στους απατεώνες και παραχαράκτες της ιστορίας, όπως η «Bild» και το «Focus»!

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ... ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΠΕΡΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ




Οι αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ για τον βομβιστή της Σπάρτης, δεν άρεσαν καθόλου στους Λάκωνες δεν φαίνεται να άρεσαν καθόλου στην πρωτεύουσα της Λακωνίας και γενικότερα στον νομό, που έτσι και αλλιώς δεν έχει μεγάλες συμπάθειες. Η Λακωνία δεν έχει καλές σχέσεις με την τρομοκρατία, αφού η άκρα αριστερά είναι ανύπαρκτη στο νομό και η αναφορά αυτή του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ θεωρήθηκε καθαρά δυσφήμιση στα αυτιά των Λακεδαιμονίων.
Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ εξάρθωσε την γιάφκα στο Γύθειο φτάνοντας στα ίχνη ενός 34χρονου ο οποίος διαμένει στην Κυψέλη και εργάζεται σε αποθήκη στην Λυκόβρυση. Αυτά γενικά δεν είναι συνηθισμένα στην Λακωνία και όπως λένε οι ντόπιοι , ούτε τρομοκρατικές οργανώσεις σηκώνει η περιοχή, ούτε αναφορές σαν αυτές του Τσίπρα...


Μ.ΚΩΝΣΤΑΣ Γ.Γ. ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ - Εθνική Αυτογνωσία


Του Εμ. Κώνστα
Γ.Γ. του Εθνικού Μετώπου


Η αρχαία καταγωγή μας και τα τεράστια επιτεύγματα, που άσκησαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ανθρωπότητας, είναι αποδεκτά από την ιστορία, τις επιστήμες και τον πολιτισμένο κόσμο. Η πολυτάραχη διαδρομή μας στο χρόνο είναι γεμάτη αγώνες. Η βαθύτερη ελληνική συνείδηση επιβίωσε σε συνθήκες ρωμαιοκρατίας, σκοτεινών βυζαντινών περιόδων, φραγκοκρατίας, τουρκοκρατίας. Η εξέλιξη της ανθρώπινης ιστορίας ακολουθεί τα ίδια μονοπάτια με την ελληνική.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ - Βίντεο


Απίστευτα πράγματα ακούγονται από τη νεολαία της βουλής των εφήβων. Με πάθος υπερασπίζονται την παγκοσμιοποίηση, τον πολυφυλετισμό, την ανελευθερία και τους λαθρομετανάστες. Πέρα από αυτά έχουμε ένα σοκαριστικό ανθελληνικό ντελίριο τόσο κατά των νεότερων Ελλήνων αλλά και κατά των αρχαίων, με χαρακτηρισμούς όπως ρατσιστές κτλ. Φυσικά όλα όσα λένε οι νέοι μας είναι γραμμένα από αριστεριστές τύπου Ρεπούση - Σύριζα και παλαιοκομματικούς της χαχανοδεξιάς. (το πασόκ δεν το αναφέρουμε καθώς μέχρι τις επόμενες εκλογές δεν θα υπάρχει). 

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ


                            Davutoglu kosmos-1-ΝΑΙ

Μαθήματα πολιτικής… φιλοσοφίας παρέδωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου με αφορμή τις συγκρούσεις στη Συρία και το Κουρδιστάν, διαχωρίζοντας τον ανατολικό από τον δυτικό εθνικισμό. «Σε αντίθεση με την Ευρώπη, όπου προκάλεσε την ένωση διαλυμένων συνόλων, ο εθνικισμός ευνόησε στην Ανατολή τη διάσπαση και γέννησε τα έθνη κράτη, δημιουργώντας τεχνητές αντιθέσεις και ταυτότητες», σημείωσε ο κ. Νταβούτογλου μιλώντας στην εφημερίδα Hurriyet.

Οι Τούρκοι στήνουν και "πολιτοφυλακή" με τουρκικές στολές στην Θράκη!


                            Gorevli-1-NAI

Την «αντιποίηση Αρχής» εκεί δεν την είδε ο Δένδιας; Η Νέα νέα Δημοκρατία καλά θα κάνει να ακολουθήσει το δρόμο που άνοιξε και το Πασόκ...εκτός βουλής.


Λαϊκή πολιτοφυλακή στήνει το τουρκικό προξενείο στη Θράκη. Tον τελευταίο καιρό και μετά τα λουκέτα που βάζει το Ελληνικό Δημόσιο σε αστυνομικά τμήματα μειονοτικών περιοχών εξαιτίας του Μνημονίου, οι προξενικές αρχές αξιοποιούν το κενό εξουσίας και αναθέτουν -άγνωστο με ποιο αντάλλαγμα- την τήρηση της δημόσιας τάξης σε μειονοτικούς πολιτοφύλακες.
Τόσο κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου αντιπροέδρου Μποσντάγ όσο και στην παλαιότερη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών Νταβούτογλου, έκαναν την εμφάνισή τους στο πλευρό των κυβερνητικών αξιωματούχων άνδρες με κίτρινες στολές, παρόμοιες με αυτές που φορούν οι άνδρες της τουρκικής αστυνομίας.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του " Άνεργου " ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ




Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ( ΣΥΡΙΖΑ ) ΔΗΛΩΣΕ … ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ…. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


Αμερικανοί και Αγγλοι καθηγητές, συνέταξαν το βιβλίο Γραμματικής της ΣΤ' Δημοτικού!


                                   

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Αμερικανοί και Αγγλοι καθηγητές, συνέταξαν το βιβλίο Γραμματικής της ΣΤ' Δημοτικού! ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Αυτή τη φορά δεν έχουμε καμιά δικαιολογία.
Εάν ενδιαφερόμαστε πραγματικά για την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών μας,έχουμε υποχρέωση να προστατέψουμε την ελληνική γλώσσα, αυτόν τον πολύτιμο πνευματικό θησαυρό που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας.

Η σωστή εκμάθηση και κατανόηση της ελληνικής γλώσσας είναι το κλειδί, με το οποίο μπορεί ο μαθητής να ξεκλειδώσει όλες τις επιστήμες. Είναι το απαραίτητο εργαλείο στα χέρια του μαθητή που θα του επιτρέψει να κατανοήσει με ευκολία της έννοιες της φυσικής, των μαθηματικών, της χημείας, της βιολογίας κ.τ.λ.

Είναι το εργαλείο με το οποίο θα ανοίξει το παράθυρο στη γνώση.

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ




Η ελληνική αριστερά κρύβεται πάντα πίσω από ένα φιλολαικό - εργατικό μανδύα ο οποίος το μόνο που κατάφερε τα τελευταία 40 χρόνια ήταν το κλείσιμο όλων των παραγωγικών μας Ελληνικών μονάδων με τις χαοτικές απεργίες και την μετατροπή του Έλληνα εργάτη σε ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΕΡΓΟ.
Μιλάνε κατά της βίας αλλά μαζί με την ανοχή και συνεργασία καποιες φορές του παλαιοκομματισμού ( ΝΔ - Πασοκ ), την νέα τάξη πραγμάτων και την σιωπή των ΜΜΕ έχουν διαπράξει τα μεγαλύτερα συμβάντα βίας στην χώρα μας.

Την αριστερά σήμερα την απασχολεί περισσότερο ο πακιστανός και κάθε λαθροέποικος και εργάτης και όχι όποιος λέγεται Έλληνας.


Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Καταστροφές και οι Κλοπές Αρχαιοτήτων από τους Γερμανούς κατά την διάρκεια της Κατοχής (1941-1944)



«Για τους Γερμανούς, όλα τα μνημεία ήταν ουρητήρια και κατά προτίμηση το εσωτερικό του Παρθενώνα». Έτσι καταλήγει ο… ειδικός τόμος που εξεδόθη το 1946 από το υπουργείο Παιδείας με τίτλο «Ζημίαι των αρχαιοτήτων εκ του πολέμου και των στρατευμάτων κατοχής». Εκεί καταγράφονται αναλυτικότατα οι κλοπές ελληνικών αρχαιοτήτων από τα μουσεία, οι λαθρανασκαφές, οι καταστροφές και οι ζημιές μνημείων από τους ναζί. Τα γερμανικά, ιταλικά και βουλγαρικά στρατεύματα απεδείχθησαν ορδές «νέων Ελγιν», που κατέκλεψαν ανεκτίμητης αξίας αρχαιότητες. Οι περισσότερες εξ αυτών εστάλησαν στη Γερμανία, στην Αυστρία και σε άλλες χώρες. Κάποιες εξετέθησαν ακόμα και σε μουσεία, ενώ οι πιο πολλές παραμένουν άγνωστο πού βρίσκονται. Ελάχιστες έχουν επιστραφεί στην Ελλάδα. Ο «Τύπος της Κυριακής » αποκαλύπτει στοιχεία από τρεις εκθέσεις που συντάχθηκαν μεταπολεμικά γι’ αυτή τη λεηλασία. Πρόκειται για την καταγραφή του υπουργείου Παιδείας, την έκδοση του υπουργείου Ανοικοδομήσεως, το 1947, του Κωνσταντίνου Δοξιάδη, με τίτλο «Θυσίες της Ελλάδος, αιτήματα και επανορθώσεις στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο», και την έκθεση του βρετανικού υπουργείου Πολέμου («Works of Art in Greece. Losses and Survivals», War Office).

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Απαράδεχτη Παρέμβαση Προέδρου της Βουλή των Εφήβων σε Νεαρή Κρητικοπούλα (βίντεο)


                                         Κοτοκοινοβούλιο θέλουν να είναι οι εκπρόσωποι των εφήβων μας.

Πριν μερικές μέρες έγινε στην βουλή των εφήβων το εξής απαράδεχτο γεγονός. Μια κοπέλα Κρητικοπούλα σε αντίθεση με όλα τα άλλα παιδιά συνάδελφοι της, τα οποία λόγω της ηλικίας τους μεταφέρουν ότι αρλούμπα τους γράφουν οι μεγάλοι, τόλμησε και είπε την πραγματικότητα η οποία είναι ότι πρώτα πρέπει να αντιμετωπιστεί η λαθρομετανάστευση σαν μέγα πρόβλημα και μετά να ψηφίσουν τους νόμους για ρατσισμό και ρατσιστική συμπεριφορά κτλ.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Υπέβαλλε Παραίτηση ο πολύ "Σκληρός" - "Χαχανούλης" Νίκος Δένδιας ;

                               
                                              Θαυμάστε το ύφος του σαν υπουργός προ-πο.


Υπέβαλλε παραίτηση σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του Lykavitos.gr ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά δεν έγινε δεκτή.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Αριστερή Βία κατά 12χρονου γιατί Φορούσε την Ελληνική Σημαία




Από το Πρώτο Θέμα

Η θέα της Ελληνικής σημαίας και του Σπαρτιάτη βασιλιά Λεωνίδα στην μπλούζα ενός ανήλικου αγοριού «ερέθισε» έναν 35χρονο αντιεξουσιαστή, που δεν δίστασε να αναγκάσει το 12χρονο παιδί να γδυθεί σε κεντρική πλατεία της Λάρισας!

Γ.Γ. Μ.ΚΩΝΣΤΑΣ - Η θέση της Ελλάδας σήμερα.




Η αντίληψη της πραγματικότητας είναι θεμελιώδης προϋπόθεση για να κατορθώσεις να εκτιμήσεις σωστά μια κατάσταση και να προχωρήσεις σε λύσεις. Η πορεία της Ελλάδας μεταπολιτευτικά θυμίζει αρκετά, παιχνίδια λούνα – πάρκ όπου οι αισθήσεις, διαδέχονται η μία την άλλη, και οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν. Ας επιχειρήσουμε να καταγράψουμε ορισμένες κρίσιμες διαπιστώσεις. Το εισόδημα της τεχνητής ευφορίας που έδινε ο δανεισμός δεν υπάρχει πλέον. Οι κεντρικές επιλογές στην οικονομία παραμένουν οι ίδιες παρά την πλήρη αποκαθήλωση των ιδεών του πολιτικού συστήματος. Οι μεγάλες ανακατατάξεις σε γεωπολιτικό επίπεδο που συμβαίνουν είναι εκτός της προσοχής μας. Η παρουσία εκατομμυρίων ξένων στην προβληματική ελληνική κοινωνία κυοφορεί πλήθος προβλημάτων. Η νεανική μετανάστευση σε μια χώρα που ήδη δοκιμάζεται από το δημογραφικό δίνει ένα ακόμα σοβαρό πλήγμα. Η αμυντική μας αποδυνάμωση σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής και ενόπλων δυνάμεων καθώς και η επέλαση των εγχωρίων πρακτόρων είναι δεδομένη. Το σύστημα αξιών της κοινωνίας έχει δεχτεί ισχυρά πλήγματα σε όλη την προηγούμενη περίοδο και είναι δύσκολο να προσδιορίσουμε που ακριβώς βρίσκεται. Η προσπάθεια του παραγωγικού πληθυσμού που παραμένει γίνεται σε ένα περιβάλλον σκληρής φορολόγησης, διαρκών απειλών, ανύπαρκτης χρηματοδότησης.

Το Εθνικό Μέτωπο με Ελληνικές σημαίες στην Ακρόπολη


Αρκετοί αγνοί Έλληνες πολίτες μαζεύτηκαν σήμερα το πρωί στην Ακρόπολη να διαμαρτυρηθούν για την απαγόρευση φωτογραφιών με την Ελληνική σημαία στον ιερό βράχο. Το Εθνικό Μέτωπο διακριτικά και με σεβασμό προς την ιερότητα του βράχου της Ακρόπολης συμμετείχε συμβολικά, με αντιπροσωπεία του από την νεολαία του κινήματος σε αυτή την ωραία και συμβολική πράξη.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Σεπτέμβριος του 1955...Η Τουρκία δεν έχει Ιστορία…έχει Ποινικό Μητρώο.





Γράφει ο Κυρίακος Χουσέας - Δικηγόρος εθνικιστής

Σεπτέμβριος του 1955. Ο μαύρος Σεπτέμβρης … Δεύτερη Άλωση της Βασιλεύουσας από τους βαρβάρους Τούρκους.
Με όλη μου την εκτίμηση και τον σεβασμό στους αμιγώς τουρκογενείς πολίτες της γειτονικής ασιατικής Χώρας ( ανυποψίαστα και αθώα νέα παιδιά, γυναίκες, μανάδες και εργαζόμενες, επιστήμονες, διανοούμενοι, ακόμα και ηθοποιοί, που υποδύονται τον Esel και τον Suleiman A΄ τον Μεγαλοπρεπή στις σαπουνόπερες των ελληνικών καναλιών της τσόντας και της διαπλοκής )…αλλά η Τουρκία δεν έχει Ιστορία…έχει Ποινικό Μητρώο.

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Θαυμάστε ένα Σούργελο που Θέλησε να Εξεφτιλίσει τον Αθανάσιο Διάκο

                                         at diakos par

Οργή στη Λαμία αλλά και σε όλη την Ελλάδα για την παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου με τίτλο «Αθανάσιος Διάκος – Η επιστροφή» που παρουσιάζει τον ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης ως ένα ζηλιάρη σύζυγο που σκοτώνει την έγκυο γυναίκα του όταν αυτή τον απατά με έναν Κούρδο παράνομο μετανάστη...Αθανάσιο Διάκο.


Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ενημερωτική Εκστρατεία του Εθνικού Μετώπου



Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου ξεκινά μια πορεία προς το λαό. Οι θέσεις του Εθνικού Μετώπου θα φτάσουν σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα και θα ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια ανατροπής του φαύλου συστήματος.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η Απάτη της Πατριωτικής Δεξιάς της ΝΔ και του Μάκη Βορίδη - Κωλοτούμπας Νο2


   


Με έκπληξη διαβάσαμε πριν μερικές μέρες την αρνητική στάση του Μάκη Βορίδη στην σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο και πως φτάσαμε εώς εδώ. Ποιο συγκεκριμένα μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM (στον Δημήτρη Τάκη) χαρακτήρισε «πολυτέλεια» μια τέτοια κίνηση τώρα και επισήμανε ότι το όλο βάρος πρέπει να πέσει στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της οικονομίας. ( και γιατί το ένα να ακυρώνει το άλλο )
Αυτή είναι και η πρώτη δημόσια άρνηση στελέχους της ΝΔ ενόψει της πρότασης που θα καταθέσει, την Τρίτη, ο Σύριζα στη Βουλή αλλά όπως ακούγεται από το Μαξίμου αυτή τη στάση θα επιλέξει να κρατήσει και επισήμως ολόκληρη η ΝΔ.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΧΙ σε Δικηγόρους Συνεργάτες - Υπάλληλοι των Τοκογλύφων


                                                         

Υπάρχουν κάποιοι δικηγόροι , συνεργάτες και υπάλληλοι των τραπεζών δηλαδή των νόμιμων τοκογλυφικών ιδρυμάτων οι οποίοι εκδίδουν εξώδικα για κατοικίες, αυτοκίνητα κτλ. Αυτή τους η δραστηριότητα πολλές φορές έσπρωξε συμπολίτες μας και προς την αυτοκτονία. Εμάς μας θυμίζουν καταδότες στην κατοχή από τους Γερμανούς, και τότε επί χρήμαση γινόταν αυτό και πολλοί πλούτισαν, έτσι και σήμερα αυτοί οι δικηγόροι κάθε άλλο παρά έχουν πειραχτεί τα οικονομικά τους από την κρίση καθώς για κάθε εξώδικη δήλωση λαμβάνουν από 300 έως 500 ευρώ αποτελώντας ουσιαστικά το μοχλό πίεσης των τοκογλύφων ενάντια του Ελληνικού λαού. Η τράπεζα-τοκογλύφοι πολλές φορές είναι κάτι το αόριστο και αόρατο οπότε μέσω αυτών των δικηγόρων εκτελούν άνετα την τοκογλυφική δραστηριότητα τους κατά των πολιτών. Εμείς θα το αφήσουμε να περάσει έτσι;

Μ.ΚΩΝΣΤΑΣ - Νέα σκληρή φάση της κρίσης.



Τα 72 νέα μέτρα που συζητά η κυβέρνηση με τη τρόϊκα σηματοδοτούν τη νέα φάση που εισέρχεται η χώρα και θα είναι απολύτως κρίσιμη για τους επόμενους μήνες.
Η διατήρηση στη ζώνη του ευρώ με κάθε τίμημα, η απρονοησία των κυβερνώντων όλα τα τρία χρόνια που προηγήθηκαν όπου δεν έγινε τίποτα που να μπορεί να δώσει στη χώρα αναπνοές ανεξαρτησίας, η απόφαση της αριστεράς να οδηγήσει με ευκολία στο χάος, συνθέτουν το νέο τοπίο που δεν είναι άλλο από μια ακραία εκδοχή των πολιτικών εξελίξεων.